Abone Ol

Acun Ilıcalı: Da Vinci'nin şifresi gibiydi ama çözdük

Acun Ilıcalı, "İletişim ödülünde kötü bir haber aldım" diyen Aycan'ın arkadaşlarıyla olan konuşmalarını inceleme altına aldı. Aycan'ın Asena isimli bir arkadaşıyla konuşmasını inceleyen Ilıcalı, "Da Vinci'nin şifresi gibiydi ama çözdük" dedi.

Acun Ilıcalı: Da Vinci'nin şifresi gibiydi ama çözdük

Survivor 2020'nin cumartesi günü yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, Ünlüler takımından Aycan'ın dışarıdan aldığı bir bilgi doğrultusunda moralinin bozuk olduğunu  ve mutsuz olduğunu gözlemlediğini söyledi.  Bunun üzerine harekete geçen Ilıcalı ise Aycan'ın ödül esnasında arkadaşlarıyla olan konuşmalarını incelemeye aldı.

KADER AĞLARINI ÖRDÜ

Ilıcalı'nın Aycan Yanaç'ın 2 hafta önceki iletişim ödülünde arkadaşıyla olan şifreli konuşmasını paylaşması ilginç anlara sahne oldu. Acun llıcalı konseyde yaptığı konuşmada, Aycan'ın arkadaşıyla yaptığı şifreli konuşmayı açıkladı. Aycan'dan da izin alarak açıklama yaptığını söyleyen Ilıcalı şunları söyledi: "Aycan'ın moralsiz olduğunu hissettim. Konseyde Aycan'a sordum. 'Bir haber aldım' dedi. 'Bizden ve yarışmacılardan alamazsın bu nasıl bir haber?' dedim.

Bir hafta önceki iletişim ödülünde kaybettiğini öğrendik ve iki hafta önceye döndük. Aycan o zaman iletişimi kazanmıştı. Aycan her zamanki gibi bu ödülün de mutluluğuyla iletişim noktasına doğru yola çıktı. İstanbul'da ve Almanya'da bıraktığı arkadaşlarıyla güzel bir sohbet yapacağını düşündü ama kader ağlarını ördü."

BÜTÜN ŞİFREYİ VERDİ

"Asena beklenen cevabı aldı ve 3 harfi yazdı. Bu aralarındaki şifreydi. Aycan bundan bizim anladığımızın belki yüz katını anladı. O üç harf 'a, y ve ö' idi. Asene 'a, y ve ö' yazdığı zaman Aycan'dan cevap 'Bebe hatırladım' oldu. Asena 'Biz bize yeteriz değil mi?' diyerek bütün şifreyi verdi"