Abone Ol

Acun Ilıcalı çılgına dönecek: Masterchef yarışmasından elenecek isimler nasıl sızdı?

Gazeteci Sina Koloğlu, MasterChef Türkiye yarışması ile ilgili açıklamada bulundu. Koloğlu, Pazar günü evde biz saatler öncesinden, elenecek yarışmacının Alican olduğunu biliyorduk. Çünkü bir site bu ismi vermişti. Daha önce de yazdım ‘Kim eleniyor?’ sorusunun cevabı bu sitede. Başka bilgiler de veriyor'' dedi.

Acun Ilıcalı çılgına dönecek: Masterchef yarışmasından elenecek isimler nasıl sızdı?

Koloğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımı şöyle:

MasterChef Türkiye; bu işe bir çözüm bulsun 

Pazar günü evde biz saatler öncesinden, elenecek yarışmacının Alican olduğunu biliyorduk. Çünkü bir site bu ismi vermişti. Daha önce de yazdım ‘Kim eleniyor?’ sorusunun cevabı bu sitede. Başka bilgiler de veriyor. Mesela bu akşam Kırmızı Takım kaptanı Cemre olacakmış, Mavi Takımın kaptanı da Tahsin… Eğer bu akşam böyle bir durum ortaya çıkarsa ne olacak? Bant çekimi yapılıyor. Ve içeriden bilgi sızıyor.

Acun mu karar vermeli?

Geçtiğimiz hafta bir tuz meselesi yaşandı. Dilara ‘Yemeğime tuz attılar’ diyerek ortalığı yıkmıştı. Ki bizim ev ahalisi bir ara verilen tekrardan görmüştü; Dilara kendisi tuzu atıyordu. Acun Ilıcalı’nın bu hareketten rahatsız olduğu ve Dilara’yı ‘Gönderin dediği yolunda haberler çıktı. Yarışmanın üç jürisi var. Kimin gönderilip, kimin gönderilmeyeceğine onlar karar verir. Ev ahalisi ‘Kendi tuz attığı görüntülerde sabit. Neden jüri bu duruma müdahale etmiyor’ diye sordu. Bu da ayrı bir konu tabii! Kısacası yarışmanın finali yaklaştıkça,‘Yemek bahane dedikodu şahane’ durumu giderek net bir şekilde ortaya çıkıyor.