Abone Ol

Acun Ilıcalı, Beyaz ile Tanem'in aşkına ne dedi?

En yakınındaki çalışma arkadaşı Tanem Sivar ile şovmen Beyaz'ın aşkını Panama'dayken öğrenen Acun, bu ilişkiye nasıl bakıyor?

Acun Ilıcalı, Beyaz ile Tanem'in aşkına ne dedi?

Acun, Yüksel Aytuğ'un programına katıldı, önemli açıklamalar yaptı.

İKİSİ DE YAKIN ARKADAŞIM

Tanem, özel hayatıyla gündeme gelmek istemiyor. Beyaz da, Tanem de çok yakın arkadaşım. Birlikte olmaları benim için büyük bir mutluluk. Tanem'in bizim camianın en iyi insanlarından biri ile beraber olması, her ikisinin de pırıl pırıl insanlar olması çok güzel. Birlikten kuvvet doğar. Brad Pitt ve Angelina Jolie de ayrı ayrı yıldızken, biraraya gelince daha güçlü bir aura oluşturdular.

Hayatımın beyazperdede olmasını kesinlikle istemezdim, çünkü bir kez daha izlemeye dayanamam. 25 yaşındayken, evlenmiş, boşanmış, çocuk sahibi olmuş, anne ve babasını kaybetmiş, büyük bir kaza geçirmiş, yanındaki arkadaşını kaybetmiş, iki ay hastanede yatmış, üniversiteyi kazanmış ama atılmış, iflas etmiş biriyim. Normal bir insanın hayatı boyunca yaşayabileceği olayların 10 katını, 25 yaşında bitirmiştim. Bunlar çok büyük olaylar. Her biri ayrı travma. Hayatım gerçekten 'Survivor'. Dibe vurmak buna denir.

ÜNLÜ-ÜNSÜZ YARIŞMASI

Kesin olmamakla birlikte şöyle bir projem var: 'Ünlüler, ünsüzlere karşı'. Bir adaya ünlüleri, diğer adaya ünsüzleri koyacağım ve birbirlerine karşı yarışacaklar. Arkadaşlarımla konuştum, çok heyecanlandılar. Ama şu anda sadece düşünüyorum diyelim.

GÖRÜNCE HEYECANLANDIM

Birlikte çalışmak üzere, Tuğçe Kazaz ile anlaşmıştım. Fakat o sırada Yunanlı çocuğa aşık oldu. "Ben aşık oldum Acun" deyince, yollarımızı ayırdık. Akabinde Tanem'le tanıştım. Tanem'i görünce çok heyecanlandım. Hemen bir deneme çekimi yaptık. Altıncı dakikada kararımı verdim. İlk çekim için, Cannes'a gönderdik. Ama dönüşünde yaptığı tüm anonsları çöpe atmak zorunda kaldık. Hepsinde güneş gözlüğü takmıştı...

Günaydın