Abone Ol

Vicdansız anne 18 aylık kızını duvardan duvara vurdu

Fox Tv Kaybolan Çiçekler'de bir skandal görüntüye yer verildi. 1.5 yaşındaki kızı gırgırı bulamadığı için öldüresiye döven anne her yerde aranıyor. Boşanmak üzere olan ve çocuğunu alıp kaçan cani anne her yerde aranıyor.

Vicdansız anne 18 aylık kızını duvardan duvara vurdu

Zonguldak'ta yaşanan bir görüntü adeta infial etkisi yarattı. Kaybolan Çiçekler'de ekrana gelen görüntü izleyenleri adeta şoke etti. Çocuğundan 3 ay uzaklaştırma kararı olan anne her yerde aranıyor.

1.5 yaşındaki Esila anne şiddetine maruz kaldı. Canlı yayına bağlanan baba odaya nasıl kamera yerleştirdiğini boşanmak üzere olan eşinden nasıl şüphelendiğini anlatıyor. Cuma gününden beri torununu görmeyen babaanne ise gözyaşlarını tutamadı.

Baba Erdem bey olayı şöyle anlatıyor:  3 ay önce eve geldiğimiz zaman bebeğimin vücudunda morluklar gördüm. Şüphelendikten sonra odaya kamera yerleştirdim ve yaşananları emniyete götürdüm.

Daha sonra anneye uzaklaştırma cezası verildi. Fakat 3 ay sonra tekrar eve gelme cezası kalktı ve cuma günü Esila'yı alıp kayıplara karıştı!

SORUYORDUM DÜŞTÜ DİYORDU: 

Baba Erdem, kızının dövülme görüntüleri izlerken çıldırdığını söylüyor. 1.5 yaşındaki Esila korkudan poşetin arkasında saklanıyor. Görüntüleri gördükten sonra boşanma davası açtığını söyleyen Baba Erdem, çocuğun kendisine verildiğini söyledi. Çocuğunu canlı yayında arayan baba çağrı yaptı ve Esila'ya kavuşmak istediğini söyledi.

İŞTE O VİDEO