Abone Ol

Açelya Topaloğlu kimdir?

FOX TV'nin yeni yapımı İnadına Aşk dizisi oyuncusu Açelya Topaloğlu (Defne) kimdir nereli kaç yaşında? 

Açelya Topaloğlu kimdir?

Fox Tv’de ekranlara gelen inadına aşk dizisinde başrol oyuncusu olarak görev alacak ve Defne karakterine bürünecek Açelya Topaloğlu kimdir ve daha önce hangi dizilerde rol almıştır.

Burada Açelya Topaloğlu hakkında geniş bilgilere sahip olabilirsiniz. Açelya Topaloğlukaç yaşında, nereli, oynadığı diziler ve daha fazlası.

Açelya Topaloğlu 1 Ocak 1986’da İstanbul’da doğdu. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da tamamladı. Genç oyuncu birçok dizi ve filmde rol aldı. İlk oyunculuk deneyimini Meltem Cumul ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı “Aşk Yakar” dizisiyle gerçekleştirdi.

Güzel oyuncu “Arka Sokaklar” dizisinde rol aldıktan sonra 2012 yılında “Eve Düşen Yıldırım” isimli dizide Gizem Karaca’nın oynadığı Muazzez karakterinin en yakın arkadaşı “Sevda” karakterine hayat verdi. Oyuncu son olarak 2014 yaz sezonunun sevilen dizileri arasına giren “Kaçak Gelinler” dizisinde rol aldı. Topaloğlu bu dizide üç gelinden astroloji ve astral dünyaya meraklı “Almira” adlı genç kızı canlandırıyor.

Açelya Topaloğlu’nun rol aldığı dizi filmler şunlardır;

–(2014) Kaçak Gelinler – Almilla

– (2012) Eve Düşen Yıldırım

– Sevda – (2011) Gece Sularında İstanbul

– Nihan – (2010) Arka Sokaklar

– Ahu Gözcü – (2008) Aşk Yakar

– Belda Açelya Topaloğlu’nun rol aldığı sinema filmleri şunlardır;

– (2013) Arkadaşlar Arasında

– (2012) Rakı Masası (Kısa Film) – Meryem

Açelya Topaloğlu’nun rol alacağı inadına aşk dizisi konusu

Erkekler inatçı, kadınlar inatçı,aşk hepsinden inatçı…

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı, Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk, her yaştan gencin gözdesi olacak.

İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar.

Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!