Abone Ol

Abdulkadir Selvi yazdı: 2019’da ya Başkan Erdoğan dönemi başlayacak ya da...

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Cumhurbaşkanlığı seçimindeki dengeler açısından Meral Akşener ve Saadet Partisi'nin durumu muhafazakar oyları toplamada önemli olacak" dedi.

2019’da ya Başkan Erdoğan dönemi başlayacak ya da...

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili çok kritik noktalar olduğunu vurgulayarak "Cumhurbaşkanlığı seçimindeki dengeler açısından Meral Akşener ve Saadet Partisi'nin durumu muhafazakar oyları toplamada önemli olacak" dedi.

Abdulkadir Selvi'nin "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Akşener ve Saadet faktörü" başlığıyla yayımlanan (31 Ağustos 2017) yazısı şöyle:

Her ikisi de muhafazakâr seçmene hitap etmesi nedeniyle Meral Akşener ve Saadet Partisi faktörünü özellikle sona bıraktım.

Yüzde bir oyun büyük önem kazandığı Cumhurbaşkanlığı seçiminde Saadet Partisi’nin tercihi sonuçlar üzerinde etkili olacak.

Cumhurbaşkanlığı seçimindeki dengeler açısından Meral Akşener’in durumu önemli olacak.

Koray Aydın tarafından cumhurbaşkanı adaylığı ilan edilen Meral Akşener’in yarışa girmesine kesin gözüyle bakılıyor. “Meral Akşener partisini kursun, siyaset tartısına çıksın. Ne kadar ağırlığı var, ortaya çıksın. Akşener’in partisi ilk başta bir köpük meydana getirebilir. Ama önümüzde 2 yıl var. Sonra o köpük gider, parti yerine oturur” değerlendirmeleri yapılıyor.

yazının devamı için tıklayın