Abone Ol

Abdülkadir Selvi Hürriyet gazetesine transfer oldu.. Medya haberleri

Yeni Şafak gazetesinden sürpriz bir kararla ayrılan Ankara'nın önemli gazetecilerinden Abdülkadir Selvi'nin yeni adresi belli oldu. Hürriyet'te yazmaya başlayacak olan Selvi'ye yeni gazetesinde başarılar diliyoruz.

Usta gazeteci Abdülkadir Selvi Hürriyet'te yazacak

Abdülkadir Selvi geçtiğimiz hafta içinde yıllardır çalıştığı Yeni şafak gazetesinden istifa etti. Medya sitelerinde Selvi'nin Habertürk Ankara Temsilcisi olduğu ve aynı gazetede yazarlık yapacağı iddiaları ortaya atıldı.

Oyas Abdülkadir Selvi'nin anlaştığı gazete Hürriyet'ti. Bugün Hürriyet sürmanşetten Abdülkadir Selvi'nin transferini ilan etti.

Selvi önümüzdeki günlerde yazılarıyla Hürriyet okurlarıyla buluşacak.

Abdülkadir Selvi Hürriyet gazetesine transfer oldu.. Medya haberleri - Resim: 1Abdülkadir Selvi kimdir?

1964 yılında Sivas Yıldızeli'nde doğdu. Yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Metalurji Bölümü'nde tamamladı. Yeni Nesil ve Yeni Asya gazetelerinde çalıştıktan sonra HBB TV'de muhabir ve haber müdürü olarak görev yaptı.

TGRT'de Ankara Haber Müdürlüğü görevini üstlendi. 2001- 2011 tarihleri arasında Yeni Şafak Gazetesi'nde haber müdürü olarak görev yaptı. 2011'den bu yana Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilciliği görevini yürütüyor. Erhan Seven ile birlikte kaleme aldığı Muhsin Yazıcıoğlu'nu anlatan 'İşkence Koğuşlarından Siyaset Meydanlarına: Alperen' ve 'Ateşten Yıllar: Siyasette Said Nursi Tartışması' adlı kitapların yazarı olan Abdülkadir Selvi, evli ve 3 çocuk babası.