Abone Ol

Abdülkadir Selvi'yi CNN Türk'te fena trollediler

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek adına açılmış sahte Twitter hesabından atılan "istifa ediyorum" tweeti CNN Türk'ten okununca ortalık karıştı.

Abdülkadir Selvi'yi CNN Türk'te fena trollediler

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Melih Gökçek adına açılmış sahte twitter hesabından atılan istifa tweetini canlı yayında okuyunca sosyal medya karıştı. Selvi kısa bir süre sonra trollendiğini anlasa da sosyal medyanın dilinden kurtulamadı.

Sosyal medyayı sağlayan olay Erdoğan-Gökçek zirvesinden sonra yaşandı. CNN Türk'te görüşmeyi değerlendiren Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, zirve sona ermeden Melih Gökçek'in istifa edeceğini duyurdu. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra da Beştepe'teki görüşme sona erdi ve Melih Gökçek twitter hesabından görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

BU AY SONU İSTİFA EDECEĞİM
Gökçek'in açıklama yaptığının duyulmasının ardından canlı yayında cep telefonuna sarılan Selvi, Gökçek'in gerçek hesabı yerine adına açılmış bir başka hesaptan atılan "Bu ay sonu istifa edeceğim" tweetini izleyicilerle paylaştı. Gerçek ise kısa süre sonra anlaşıldı.

Selvi, milyonların önünde paylaştığı istifa açıklamasının trol bir hesaba ait olduğu anlaşıldı. Hande Fırat durumu toparlamak istese de programdaki diğer konuklar Gürkan Hacır, Nedim Şener ve Nevzat Çiçek, Abdülkadir Selvi’ye takılarak, “Artık sen istifa et” esprisini yaptı.

Abdülkadir Selvi'yi CNN Türk'te fena trollediler - Resim: 1