Abone Ol

ABD çıplak first leydi Melania Trump kitabıyla sallanıyor

ABD’de gündem First Lady Melania Trump’ın hayatının “gayriresmi” olarak hazırlanan kitabı “Free, Melania”…

ABD çıplak first leydi Melania Trump kitabıyla sallanıyor

Kitapta Melania’nın Beyaz Saray’daki yaşamına dair ilginç iddialar ortaya atılırken, 2016’da yaşanan “çıplak fotoğraf krizi” hakkında da detaylar ortaya çıktı.

ABD’de 2016 yılında yapılan seçimlerden sadece birkaç ay önce ülkenin çok okunan tabloid gazetesi New York Post, 1996 yılında Melania Trump’ın çekilen çıplak fotoğraflarını manşetlerine taşımıştı.

30 Temmuz 2016’da basılan gazetenin yayınlandığı dönemde Trump’ın seçim sürecinde zor günler geçirdiği ve bu fotoğrafları sızdırarak oylarını artırmaya çalıştığı iddia edilmişti.

CNN’in Beyaz Saray muhabiri olarak görev yapan ve daha sonra bu kitabı kaleme alan Kate Bennett’in kitabında o dönemde Trump ailesine yakın olan arkadaşları Melania Trump’ın yaşadıklarını aktardı.

ABD çıplak first leydi Melania Trump kitabıyla sallanıyor - Resim: 1

Çıplak resimleri kim sızdırdı?

First Lady’nin hayatının anlatıldığı kitapta, “Melania, Donald Trump’ın uzun süre danışmanlığını yapan Roger Stone’un bu fotoğrafları sızdırdığından şüpheleniyor” ifadesi kullanıldı.

O dönemde Donald Trump’ın seçim kampanyasında resmi olarak rol almayan Stone, Trump ile yakın bir ilişkiye sahipti. Fotoğrafların 1996’da New York’ta çekildiği sırada Melania yoğun bir kariyere sahipti. Melania Trump, Paris, Milano ve New York arasında mekik dokurken birçok fotoğraf çekimine ve defileye katılıyordu.

Donald Trump kasten mi yaptı?

Kitapta Trump’ın kasten eşinin çıplak fotoğraflarını paylaştığına dair iddiaların kulislerde dolandığını fakat Melania Trump’ın bu iddialara inanmak istemediği belirtildi. Kitapta, “Melania, fotoğrafların sızdırılmasının arkasında eşinin olduğuna inanmayı halen reddediyor” ifadesi yer aldı.

Kitaptaki iddiaların ABD basınında yer almasının ardından Beyaz Saray ve Roger Stone iddiaları yalanladı.