Abone Ol

ABD, bu yasak aşk iddiasını konuşuyor! Beyonce ile LeBron James yasak aşk yaşıyor

2008'den beri kendisi gibi müzisyen Jay-Z ile evli olan Beyonce hakkındaki iddia, ABD'de şok etkisi yarattı. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen Amerikalı basketbolcu Lebron James ile yasak aşk yaşadığı iddiası gündeme damga vurdu.

Beyonce ile LeBron James yasak aşk yaşıyor!

Biri pop müziğin diğeri ise basketbolun en yıldız isimleri... 2008'den beri kendisi gibi müzisyen Jay-Z ile evli olan Beyonce hakkındaki iddia, ABD'de şok etkisi yarattı.

Üç çocuk annesi 36 yaşındaki yıldızın, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen Amerikalı basketbolcu LeBron James ile yasak aşk yaşadığı iddiası, gündeme bomba gibi düştü.

Bu şok iddiayı ortaya atan ise ünlü basketbolcunun annesinin eski nişanlısı olan 'Da Real Lambo' isimli rapçiydi.

Bu şok etkisi yaratan iddianın ardından ABD basını da "Yasak aşkın kanıtı" diyerek Beyonce ile LeBron James'in bakışma fotoğraflarını ortaya çıkardı. Fotoğrafların çoğunda güzel yıldız, eşi Jay-Z ile gittiği Cleveland Cavaliers maçlarında en ön sıradan James'i hayranlıkla izliyor.

Fotoğrafların bir tanesinde ise ikilinin yanında eşleri var. Jay-Z, Beyonce'nin arkasında durduğu sırada ünlü basketbolcunun yanında eşi varken Beyonce'ye samimi bir şekilde sarılması, ABD basınına göre yasak aşkın kanıtı gibi!.

ABD, bu yasak aşk iddiasını konuşuyor! Beyonce ile LeBron James yasak aşk yaşıyor - Resim: 1

GÖZÜNÜ JAMES'TEN ALAMIYOR

ABD basını, yanında eşleri varken samimi olan Beyonce ile LeBron James'in bu karesinin yasak aşkın kanıtı olduğunu yazdı..

(Takvim)