Abone Ol

A Spor Ali Koç’a soru soran muhabirini işten kovuyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un düzenlediği basın toplantısında, 'şike kumpası'yla ilgili soru soran A Spor muhabiri Göktuğhan Argın'ın işine 'tazminatsız' son verilmek istendiği ortaya çıktı.

A Spor Ali Koç’a soru soran muhabirini kovuyor

Geçen hafta Ali Koç ve Fenerbahçe camiasını zor durumda bırakacak bir görüntülü haber yapan ve Fenerbahçe camiasının tepkisine neden olan Turkuvaz Grubu'nun spor kanalı A Spor'un muhabiri Göktuğhan Argın, toplantıda, "Fenerbahçe'ye şike kumpası yapıldığı dönemde bazı tutanakları gördüm. FETÖ'nün yaptığı uygulamalar var.." ifadesini kullanıp, 3 Temmuz duruşuyla ilgili bir soru sormuştu.

Bu soruya, Koç, "Çalıştığın kanal gibi fantastik bir soru" karşılığını vermişti.

İşte bu gelişmelerin ardından, genç muhabir Twitter adresinden açıklamalarda bulundu. Argın, sosyel medya hesabından "Dün Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç'un düzenlemiş olduğu basın toplantısına katılıp kurumu zor durumda bırakacak soru sorduğum gerekçesiyle hukuk kurallarına uymayan bir usülle A Spor'daki işime tazminatsız son verilmek istendiği tarafıma söylendi" açıklamasını yaptı.

Genç spor yorumcusu basın toplantısı öncesinde de A Spor'daki bir programda sunucu Setenay Cankat'la yayında kavga etmiş ve program bitmeden stüdyodan gönderilmişti.