Abone Ol

9 yaşındaki Şiar'ın katili Gülüzar Amanet'in Tiktok videoları şoke etti

Medyafaresi.com- Beraber yaşadığı adamla bir olup 9 yaşındaki Oğlu Şiar'ı vahşice katleden cani anne Gülüzar Amanet'in Tiktok görüntüleri ortaya çıktı.

9 yaşındaki Şiar'ın katili Gülüzar Amanet'in Tiktok videoları şoke etti

Medyafaresi.com/ Derya Özkök

Geçtiğimiz Nisan ayında annesi ve annesinin sevgilisiyle yaşadığı evde yanarak şüpheli bir şekilde ölen 9 yaşındaki Şiar Kılıç dosyası Müge Anlı ile Tatlı Sert’te gündeme taşınmıştı.

Türkiye'nin gündemine oturan minik Şiar'ın ölümüyle iglili anne Gülüzar canlı yayında Müge Anlı'nın ısrarlı sorularına dayanamayarak kan donduran bir itirafta bulunup, "Sevgilim Hami, oğlumu yangından önce öldüresiye dövdü, yerden kalkamadı. Öldü sandım. Hami diğer üç çocuğumu da demir çubuklarla taciz ediyordu" dedi.

Bu itirafı ihbar kabul eden İstanbul Emniyet Müdürlüğüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Müge Anlı stüdyosuna gelerek canlı yayında hem anne Gülüzar Amanet hem de sevgilisi Hami Kıcı'yı gözaltına aldı.

Gülüzar Amanet Tiktok videoları olay oldu!

Şiar Kılıç'ın annesi bu itirafları yaptıktan sonra sosyal medyadaki videoları da ortaya çıktı. Sosyal medya üzerindeki video paylaşım sitesi Tiktok'taki görüntüleri yayınlanan Gülüzar Amanet, kendisine selam gönderen erkeklere sadece askerlere yanıt verdiğini belirtiyor. Dövmecilik yaparak bu işten para kazandığını ve uzun süre mesai yaptığını ifade ediyor. O görüntüler binlerce kez izlendi.

İşte Gülüzar Amanet'in tiktok videoları: