Abone Ol

Catarina bekaretini açık artırmayla sattı!

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ Brezilyalı 20 yaşındaki Catarina Migliorini internet üzerinden yapılan açık artırmada bekâretini yaklaşık 500 bin Sterlin'e (1 milyon 445 bin TL) sattı.

Catarina bekaretini açık artırmayla sattı!

CATARİNA MİGLİORİNİ’NİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İngiliz The Sun gazetesindeki habere göre üniversite öğrencisi Catarina Avustralya’da çekilen bir belgesel için açılan açık artırmada bekaretini bir Japon işadamına 487 bin Sterlin karşılığında sattı.

Brezilya gazetesi Folha de Sao Paula verdiği röportajınI aktaran The Sun, genç kızın parayı Arjantin’de tıp okumak için kullanacağını yazdı.

Catarina gazeteye ’20 yaşındayım. Kendi bedenimden ben sorumluyum ve kimseyi kırmak istemiyorum. Bu bana göre fuhuş değil. Bir kişi hayatında bir şeyi bir kere yapıyorsa bu profesyonellik olarak düşünülemez. Eğer bir fotoğraf çektiyseniz ve iyi çıktıysa bu sizin bir fotoğrafçı olduğunuzu göstermez’ şeklinde konuştu.

Ülkesindeki fakirler için harcayacaktı
Catarina daha önce parayı ülkesindeki fakirler için harcayacağını söylemişti.
23 yaşındaki Rus erkek Alexander Stepanov ise Virgins Wanted (Bakireler Aranıyor) adlı açık artırmada bekaretini Brezilyalı bir kadına1 876 Sterlin’e (yaklaşık 5 bin 500 TL) satmıştı.

Habere göre açık artırma kuralları çerçevesinde anlaşma yapılmadan önce Catarina’nın bir bekaret raporu alması gerekiyor. Kurallar, seks oyuncakları kullanılmasını, video kaydı yapılmasını ve en az bir saatlik süreyi de kullanılmasını şart koşuyor. Açık artırmaya katılanlar en az 20 bin doların da sahibi oluyor.
İnternetten yapılan bu tür açık artırmalar ise sosyal paylaşım ağı Facebook’ta yoğun eleştirilere hedef oldu.

DHA

CATARİNA MİGLİORİNİ’NİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN