Abone Ol

8 yaşından beri +18 film bağımlısı

Avustralya'da yaşayan 19 yaşındaki Rebecca (sadece ön adını belirtiyor), 11 yıldır +18 film bağımlısı.

8 yaşından beri +18 film bağımlısı

Rebecca, bağımlılığının uzun vadede hayatını ve insanlarla ilişkilerini olumsuz yönde etkilediğini belirtiyor. +18 filmlere bağımlığının kendisini kötü ve zorlu ilişkilere sürüklediğini söylüyor.

İLK İZLEDİĞİ +18 FİLMDEN ÇOK ETKİLENDİ

İlk izlediği +18 filmden etkilenen (filmde genç bir kız kaçırılıyordu) Rebecca, diğer filmlerde de o filmin kendisinde uyandırdığı "derin duyguları" aradı.

ABC kanalına "İlk izlemeye başladığım +18 filmlerde cinsel birleşme içermeyen heteroseksüel filmlerdi. Ama yaşım ilerledikçe daha fazla şiddet içeren ve daha sapıkça filmler izlemeye başladım. Kendimi +18 filmler izlemekten alıkoyamıyordum. Şiddet içeren +18 filmler izleyerek cinselliğimin kontrolünü kaybettiğim kanısındayım."

"BAĞIMLILIĞIM 16 YAŞINDA DORUK NOKTASINA ULAŞTI"

Rebecca, +18 filmlere yönelik bağımlılığım 16 yaşında doruk noktasına ulaştı ve işte o zaman ilişkilerim de şiddet içermeye başladı diyor. +18 filmlerde gördüğüm itaatkar kadın rolünü gerçek hayatıma taşıdım ve erkek arkadaşlarımdan da bana bu yönde davranmalarını istedim. Onlar da "bunu memnuniyetle yerine getirdi" dedi.

HALA BU BAĞIMLILIĞIYLA MÜCADELE VERİYOR

Rebecca bugün bile bu bağımlığıyla mücadele ediyor ve normal bir cinsel yaşam için düzenli olarak psikologa gidiyor.

Rebecca, "Karşılıklı saygıya ve eşitliğe dayanan bir ilişki istiyorum" diyor.

Kaynak: Dailymail.co.uk, Rachel Eddie.