Abone Ol

Fazıl Say'ın o sözlerine tepki yağıyor! Dini aşağıladı mı?

Ünlü müzisyen Fazıl Say'ın Twitter hesabından, İslam diniyle ilgili yaptığı yorumlar okuyanları şok etti. Sosyal medya sallandı.

Fazıl Say'ın o sözlerine tepki yağıyor! Dini aşağıladı mı?

Ünlü müzisyen, Twitter hesabından "Irmaklarindan saraplar akacak diyorsun, cenneti ala meyhane midir? Her muminine 2 huri verecegim diyosun, cenneti ala kerhane midir? Bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu?" dedi.

Piyanist ve besteci Fazıl Say'ın kendi sayfasında attığı "Ezan ve rakı" twiti, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da infial yarattı.

Twitter kullanıcıları Fazıl Say'ın dine ve ezana yönelik olumsuz mesajı nedeniyle çok sert ifadeler kullanıldı. Büyük tepki geldi.

EZAN VE RAKI TWİTİ

Ünlü Piyanist ve besteci Fazıl Say'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kendi sayfasında paylaştığı "Muezzin 22 saniyede okudu aksam ezanini yahu. Prestissimmo con fuco!!! Ne acelen var? Sevgili? Raki masasi?" twitiyle sosyal medyada ortalık bir anda karıştı.

İslam dini değerleriyle dalga geçen Fazıl Say, kendisi gibi düşünen takipçilerinin mesajlarını retweetlerken, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da İslam'la ilgili şöyle konuştu;

"Tanri, ugruna yasayacagin bir sey mi olecegin bir sey mi yoksa hayvanlasip oldurecegin bir sey mi ?? Bunu da dusun!!"

NİHAT DOĞAN VE EROL KÖSE DE TARTIŞMAYA KATILDI

Fazıl Say'ın İslam'la ilgili twitlerine Nihat Doğan ve Erol Köse'de tepki gösterdi. Erol Köse "Bu Fazil Say 'ın küçükken topu inşaata kaçmış.... O yuzden hep salyalı...." mesajını takipçileriyle paylaşırken, Nihat Doğan ise "senin ağzının yamukluğunu düzeltiriz amma yüreğinin yamukluğunu nasıl düzeltiriz onu da ben bilmiyorum :) şeytanın ile mutlu ol" twitiyle Fazıl Say'a yanıt verdi.

İSLAM KARŞITLARINA DESTEK

Fazıl Say, kendi sayfasında İslam karşıtlarının İslam dini ile söylediği sözleri ve mesajları da paylaştı.

İşte Fazıl Say'ın sayfasından paylaştığı İslam karşıtlarının gönderdiği mesajlarından bazıları:

ibrahim A. ‏ ateistim ve bunu bu kadar rahat söyleyebildiğim için gururluyum

Ogan E. ‏ bizim ordaki imam blues tarzı ezan okuyor.Biraz kassa Berklee ye girer.

gökçen ‏ Ben ateistim :) diğer yarısını bilmem :))

Melih Y. ‏ irmaklarindan saraplar akacak diyorsun,cenneti ala meyhane midir?her muminine 2 huri verecegim diyosun,cenneti ala kerhane midir?

Eser E. ‏ bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu?

ÇOK KİŞİ ATEİST OLMUŞTUR

Piyanist Fazıl Say gecenin sonunda Twitter'a veda ederken son olarak "Bu aksam cok kisi ateist olmustur sagolsunlar" mesajını paylaştı.