Abone Ol

64'lük zengin işadamı Murat Dedeman 44'lük sevgilisi Sevda Zengin ile evlendi

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Erzurum Palandöken'de evlilik teklif ettiği Sevda Zengin ile evlendi.

64'lük işadamı Murat Dedeman 44'lük sevgilisi Sevda Zengin ile evlendi

66 yaşındaki iş adamı Murat Dedeman kendinden 32 yaş küçük Ukraynalı Olga Shylova'ya aşık olunca çocukları Banu ve Rıfat Dedeman'ın annesi, 24 yıllık eşi Şanver Dedeman'dan 2004'te boşanmıştı.

2010'da Olga Syhlova'dan kızı Sofia Satin dünyaya gelmişti. Murat Dedeman 7 yıl aşk yaşadığı Olga Syhlova'dan geçen yıl ayrılmış, hiç vakit kaybetmeden de 2000'de birlikte olduğu Sevda Zengin'e dönmüştü.

Bülent Cankurt bugünkü köşesinde Murat Dedeman ve Sevda Zengin’i kaleme aldı işte o köşe yazısı…

66'lık damada 44'lük gelin!

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman ile Sevda Zengin'in 20 yıl önce küllenen aşklarının yeniden alevlendiğini de, çiftin 3 Şubat'ta vuslata ereceğini de ilk kez bu köşede okumuştunuz.

Sevda Zengin, 20 yıl beklese de, sonunda Murat Bey ile nikah masasına oturup muradına erdi.

66 yaşındaki damat ile 44 yaşındaki gelinin şahitliğini; Erol Aksoy, Aykut Akalın, Yıldırım Özdemir ve Nalan Kuran yaptı.

Murat Bey'in bu mutlu gününe, ilk eşi Şenver Hanım'dan olan çocukları Banu ve Rıfat Dedeman ile geçen yıl ayrıldığı Ukraynalı sevgilisi Olga Shlova'dan olan kızı Sofia Satin de şahitlik etti.