Abone Ol

6 yaşındaki çocuğa uyurken tecavüz!

ABD'de hırsızlık için bir eve giren zanlı, evde uyuyan 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etti.

6 yaşındaki çocuğa uyurken tecavüz!

Amerika'nın Pensilvanya eyaletinin Philadelphia kentine bağlı Hatfield ilçesinde 9 kasım sabahı polis, gelen ihbar üzerine 28 yaşındaki Oscar Rivera Herrera'yı hırsızlık için girmiş olduğu evde yakaladı. Evin 11 yaşındaki çocuğu anne babasını haberdar ederek Herrera'yı suç üstü yakalattı.

KÜÇÜK ÇOCUK HER DETAYI ANLATTI

Sabaha karşı 911'e gelen telefonda küçük çocuk "Birinin eve girdiğini ve kız kardeşine bir şeyler yaptığını" söyledi. Küçük çocuğun daha sonra polislere verdiği ifadede; kız kardeşiyle altlı üstlü şekilde yattıkları ranzanın alt tarafında uyuduğu esnada, kız kardeşinin "Niye bunu yapıyorsun" diyerek ağlamasını duyduğunu önce bunu küçük kardeşinin yine kabus görmesine yorduğunu sonrasında yine adamın sesini duyduğunu ve bulundukları ranzanın ileri geri sallandığını söylediği belirtildi.

ÜVEY BABA, ZANLIYA BIÇAK DOĞRULTUP POLİSİ BEKLEDİ

Çocuğun üvey babası zanlıya bıçak doğrultarak polisin gelmesini bekledi. Polisler pazartesi sabahı saat dört sularında eve ulaştıklarında üvey babayı Herrera'ya bıçak doğrultmuş halde, zanlıyı da bıçaklı adama "ya beni öldür ya da gitmeme izin ver" şeklinde bağırırken buldu.

HAFTALAR ÖNCE DE AYNI EVE GİRMİŞ

Polis memurları Herrera'nın 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz iddiasını redettiğini ama hırsızlık için eve girdiğini kabul ettiğini açıkladı. Ayrıca Herrera'nın aynı eve haftalar önce de girdiğini o zaman evde kimsenin bulunmadığını ifade ettiğini belirttiler.

"ONUN DA AYNI YAŞTA ÇOCUĞU VAR, BÖYLE BİR ŞEYİ NASIL YAPAR"

Bir haber kanalına konuşan komşulardan Crystal Dutter, erkek arkadaşıyla Herrera'nın aynı okula gittiğini, onun gerçekten mükemmel bir baba olduğunu söyledi. Dutter; "Bunu aklım almıyor, onun da aynı yaşta çocuğu var. Böyle bir şeyi nasıl yapabilir." diyerek sözlerini tamamladı.

Zanlı Herrera 1 milyon dolar kefalet bedeli ile polis gözetiminde ilk duruşmasına çıkacağı 19 kasım tarihini bekliyor.