Abone Ol

6 Şubat 2023 Reyting Sonuçları: Türkiye 7,7'lik deprem felaketini FOX Haber'den izledi

Medyafaresi.com son dakika reyting haberleri- 6 Şubat 2023 günü yayınlanan programların ekran karnesi açıklandı. Diziler ve haber bültenleri arasındaki yarışta reyting sonuçları bakın nasıl şekillendi? Reyting sıralamasında hangi dizi ve programlar zirveye yerleşti? İddialı Yarışmalar ve haber bültenleri ne kadar izlendi? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.

6 Şubat 2023 Reyting Sonuçları: Türkiye 7,7'lik deprem felaketini FOX Haber'den izledi

6 Şubat 2023 büyük deprem felaketinin yaşandığı gün olarak tarihe geçecek. 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem Türkiye'nin güneydoğu ve doğu illerinde binlerce insanın ölümüne yol açtı. 10 ilde binlerce bina yerle bir oldu. Devletin arama kurtarma çalışmaları çok sınırlı ve yetersiz kaldı, enkaz altındaki insanlara kimse yardım edemedi.

Türkiye doğru bilgi almak ve felaketin gerçek tablosunu anlayabilmek için medyadaki ve sosyal medyadaki haberlere kilitlendi. Fox haber kesintisiz süren deprem özel yayınlarıyla ve Selçuk Tepeli'nin sunduğu FOX Ana Haber ile seyircinin yine tartışmasız en çok izlediği haber kaynağı oldu.

6 Şubat 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 2. sırada Atv’de ekrana gelen “Müge Anlı İle Tatlı Sert”, 3.sırada Atv’de yayınlanan “Deprem Özel” yayını yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 2.sırada “Atv Ana Haber”, 3.sırada “Müge Anlı İle Tatlı Sert” yer aldı.

Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.