Abone Ol

6 gündür enkaz altında olan Taha Duymaz kurtuldu mu? Ablasından Gülben'e yalanlama

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ailesiyle birlikte enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Büyük üzüntü yaşayan Ergen, "Yetişemedik, kurtaramadık seni." Diye yazdı. Taha Duymaz'ın ablası ise iddiayı yalanladı.

6 gündür enkaz altında olan Taha Duymaz kurtuldu mu? Ablasından Gülben'e yalanlama

Pazartesi günü Kahramanmaraş merkez üssü meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu.

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve ailesi de enkaz altında kaldı. Günlerdir haber beklenen Duymaz'ın yaşamını yitirdiği iddia edildi.

YETİŞEMEDİK, KURTARAMADIK SENİ

Deprem bölgesine giderek depremzedelerin yanında olan şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya Instagram hesabından Taha Duymaz'ın videosunu yayınlayarak "Yetişemedik sana canım kurtaramadık seni." Diye yazdı.

Sosyal medya Twitter hesabından Taha Duymaz'ın bulunduğu enkazdan bazı vatandaşların kurtarıldığını söyleyen Ergen, "Günlerdir Taha'yı kurtarmaya giden ekiplerin yolda 'ses geliyor' mesajı ile durup ne kadar çok can kurtardığının üzerine gelen bilgi. Taha'yı kurtaramadık, yetişemedik, kaybettik ama onun yolu çok can kurtardı." Dedi.

O iddiaları Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz yalanladı. 

"Şuan bekliyoruz. Asılsız haberlere inanmayın. Biz burada bir umutla bekliyoruz. Böyle haberleri duydukça ben daha çok panikliyorum, daha çok oraya gitmek istiyorum. İşlerini engellemek istemiyorum. Lütfen artık paylaşmayın!"