Abone Ol

6 askeri linç edip köprüden atmak istediler!

Darbe girişiminde en şiddetli çatışmalardan biri Boğaziçi Köprüsü üzerinde yaşandı. Ellerinde demir çubuk, kemer, kesici aletler bulunan bir grup polisin arkasından koşarak askerlerin bulunduğu noktaya gitti. 6 asker linç edildi.

6 askeri linç edip köprüden atmak istediler!

Bazı kişiler demir çubuklarla yaralı askerlere vurdu, bazı askerler yerde sürüklendi. Askerlerin cesedi köprüden atılmak istendi

Darbe girişiminde en şiddetli çatışmalardan biri Boğaziçi Köprüsü üzerinde yaşandı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, darbe girişimini önlemek için bölgeye gitti. Çalışkan ve iki korumasına askerler ateş açtı.

Çalışkan yara almadan kurtuldu. Korumalarından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Münir Alkan şehit oldu, polis Mehmet Önay ise yaralandı. Sabah 06.30 sıralarında askerler teslim olmak için ellerini kaldırarak tek sıra halinde dizildi.

Ellerinde demir çubuk, kemer, kesici aletler bulunan bir grup polisin arkasından koşarak askerlerin bulunduğu noktaya gitti. 6 asker linç edildi. Bazı kişiler demir çubuklarla yaralı askerlere vurdu, bazı askerler yerde sürüklendi. Askerlerin cesedi köprüden atılmak istendi, polis engel oldu. Bir askerin boynunun kesildiği iddia edildi.

hürriyet