Abone Ol

50 TL'lik alacak kavgasında araya giren kadını öldürdü!

Kartal'da 50 liralık alacak kavgasında araya giren 36 yaşındaki Özlem Özişseven, taksici Enes S.'nin tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

50 TL'lik alacak kavgasında araya giren kadını öldürdü!

Habertürk Gazetesi'nden Müslim Sarıyar'ın haberine göre, Kartal Dragos Sahil Yolu'nda önceki gece saat 04.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Kendisine 50 TL borcu olan Bülent A., ile karşılaşan taksici Enes S., aracından inerek borcunu istedi. Alacak nedeniyle ikili arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Taksisine giden Enes S., araçtan aldığı tabanca ile Bülent A.'ya ateş etti. Tabancadan çıkan mermi, kavgayı ayırmak için olay yerinde bulunan Bülent A.'nın arkadaşı 36 yaşındaki Özlem Özişseven'in göğsüne isabet etti. Ağır yaralanan Özişseven, olay yerine çağrılan ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gençkadın hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

''KÜFÜR EDİNCE TARTIŞIP KAVGA ETTİK''

Kartal Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen Bülent A., verdiği ifadede olayı şöyle anlattı:
"Enes'in taksisine aboneydim. Daha önceki taşımalarından 50 TL borcum bulunuyordu.Özlem'le birlikteyken, olayın meydana geldiği yerde Enes'le karşılaştık. Parasını istedi. Küfür etmeye başladı. Bunun üzerine kavga etmeye başladık. Enes taksisine giderek silahını aldı ve ateşledi. Özlem vurulunca yere düştü. Enes kaçarken, ben de olay yerine ambulans çağırdım."

TAKSİCİNİN 4 OLAYDAN KAYDI VAR

Olaydan sonra kaçan taksici Enes S., ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Kartal Asayiş Büro Amirliğinin ortaklaşa düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Sorgusu devam eden Enes S.,'nin sahtecilik, hırsızlık, mala zarar verme, uyuşturucu, cinsel istismar suçlarından poliste kaydı olduğu öğrenildi.