Abone Ol

46 Yok Olan'da Murat kendisiyle yüzleşti!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi 46 Yok Olan bu haftaki bölümüyle aksiyona hız kesmeden devam etti. Murat'ın yaşadıklarıyla yüzleşmesi herkes üzerinde şok etkisi yarattı. Peki merakla beklenen 46 Yok Olan 5. bölüm de neler oldu?

46 Yok Olan'da Murat kendisiyle yüzleşti!

Dizinin son bölümünde organ mafyasını büyük bir şaşkınlığa uğratan Murat'ın kafası yine karışmaya başladı. Kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşen Murat ilacı kendi üzerinde denemeye karar verdi. 46 Yok Olan son bölüm de ilacı denedikten sonra geçen süreci ve yaşadıklarını düşünmemeye çalışan Murat bu sefer çok farklı bir olayla karşı karşıya geldi. Önüne çıkan bir kişiyle yaptığı gizli anlaşmadan sonra Murat için her şey yeniden başladı. Ceyda ise babasının ölümü atlamaya çalışırken yaşadığı şeyler onun bambaşka bir kadın olmasını sağladı. Yaşadıklarından biraz da olsa uzaklaşan Selin ise Murat'la yemek yemeye karar verdi. İkili güzel bir akşam yemeğine çıktı. Güzel geçen bir gecenin ardından Selin hiç ummadığı bir sürprizle ne yapacağını şaşırdı. Diziyi aşağıda bulunan 46 Yok Olan 5. bölüm izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

46 YOK OLAN 5. BÖLÜM
Star TV ekranlarının sevilen dizisi 46 Yok Olan bu haftaki bölümüyle de izleyicileri ekran başına kitledi. Murat'ın organ mafyasının eline düşmesi şok etkisi yarattı. Babasının ölümünden sonra beklenmedik gelişmeler yaşayan Murat öğrendiği son bilgiyle yolun sonuna geldi.

MURAT ORGAN MAFYASININ ELİNE DÜŞTÜ

Organ mafyası Murat'ı eline geçirdiklerini zannedip başka birisini karşılarında bulunca şok oldu. Geceleri ne yaptığı konusunda fikri olmayan Murat, Salim'in isteğiyle tedavi görmeyi kabul etti. İçindeki öfkeyi bastıramayan Murat'ın hareketleri tedavi sırasında iyice açığa çıktı.

SELİN TEHLİKEDE

Büyük bir tehlike altında kalan Selin Doğan'dan yardım istedi. Doğan yanına gelir gelmez kendisiyle ilgili sırları da onunla paylaştı. Selin'in itiraflarından sonra izleyiciler Doğan'ın hiç bilinmeyen bir yönüyle karşı karşıya kaldı. Öte yandan Ceyla ise Murat'ın babasının ölümüyle ilgili sırları bilip bilmediğini öğrenmek için onun karşısına çıktı.

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Murat, Ayhan'ın ölümü için kendisini sorguya çekince hiçbir şey hatırlamadığını fark etti. Kendisinin bu ölümle bir ilgisi olup olmadığını düşünen Murat'ın yaşadıkları ortalığı karıştırdı. Murat için endişelenmeye başlayan Salim onu takip etti. Salim ne olup bittiğini anlamak için Murat'ı takip ederken Ferit de ne olduğunu anlamaya çalıştı. Murat çalışmalarını babasının katilini bulmak üzere yoğunlaştırdı. Ayhan'ın hastaneyle ilgili söylediklerinden sonra bir doktor Murat'ın aklına takılır. Salim Murat'ı takip edip koruduğunu zannederken Murat'ı yaptığı hamle onu savunmasız bıraktı. Babasının ölümüyle sarsılan Ceyla adım adım gerçekle yüz yüze geldi. Bu ölümle ilgili bilgi almak için Selin'i aradığında çok farklı bir detayla karşılaştı.

46 YOK OLAN KONUSU

Nunova Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide bir profesörün kardeşini kurtarma hikayesi anlatıldı. İzleyicilerin ilgisini çeken dizi ekranlara bomba gibi bir giriş yaptı. 46 diğer dizilerden farklı olarak 60 dakika olarak yayınlanıyor. Dizinin başrolünde Behzat Ç. karakteriyle büyük yükseliş yakalamış Erdal Beşikçioğlu'na Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde önemli karakterler canlandırmış Yasemin Kay Allen eşlik ediyor. Amerikan yapımı Breaking Bad'den esinlenerek uyarlanan 46 Yok Olan konusuyla şimdiden ilgi çekmeye başladı. Kız kardeşi Ezo'yu kurtarmak için kobay olan Profesör Murat öğrendiği bilgilerle birçok insanın kaderini değiştirmeye başladı. Kardeşini kurtarma mücadelesinde olan Murat kimsenin tahmin edemediği bir noktaya gelerek herkesi şaşırttı. Merakla beklenen dizinin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem kalema alıyor. Yönetmenliğini ise ünlü yönetmen Serdar Akar yapıyor.

46 YOK OLAN OYUNCULARI

Dizinin kadrosunda ünlü birçok oyuncu bulunuyor. Bunların başında Erdal Beşikçioğlu geliyor. Beşikçioğlu dizide kardeşini yakalandığı hastalıktan kurtarmaya çalışan profesör Murat'ı canlandırIYOR. Dizinin kadrosunda Yasemin Kay Allen(Selin), Melis Birkan(Ceyla), Saygın Soysal(Doğan), Berkan Şal(Salim), Ayça Eren(Ezo) ve Mert Bilgin(Ferit) bulunuyor.