Abone Ol

Ünlü sunucu Burak Akkul'un Koronavirüs test sonucu pozitif çıktı

4 gündür Koronavirüs test sonuçlarını alamadığını açıklayan Burak Akkul: Test sonuçlarım pozitif çıkmış, tedaviye başlandı.

Ünlü sunucu Burak Akkul'un Koronavirüs test sonucu pozitif çıktı

Twitter'dan yayınladığı videoyla, eşiyle birlikte İstanbul'daki bir hastanede Koronavirüs tedavisi gördüğünü ancak test sonucunun kendisine söylenmediğini belirten ünlü sunucu Burak Akkul, test sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı.

Bugün (16 Mart) öğlen saatlerinde çektiği videoyla bakanlıktan, 96 saattir açıklanmadığını söylediği test sonucunun kendisine söylenmesini isteyen Akkul, "Paylaşım amacına ulaştı. O video misyonunu tamamladı. Sonuçlarım pozitif çıktı. Çok da iyi tedavi uyguluyorlar" dedi.

Ünlü sunucu Burak Akkul'un Koronavirüs test sonucu pozitif çıktı - Resim: 1Koronavirüse yakalanan ünlü isimler ve siyasetçiler...

Akkul, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bugünkü paylaşımımdaki amaç, kimseyi eleştirmek ya da üzmek kırmak değildi. Bir ihtiyacı gidermek ve sonucu öğrenmek istiyorduk. Sizlerin de yardımlarıyla ve paylaşımlarıyla, konu gerekli yerlere ulaştı ve bana sonuç geldi. Bana şu anda korona - pozitif tedavisi uyguluyorlar. Sizi gelişmelerden haberdar edeceğim."

İŞTE O VİDEO

Teve 2 ekranlarında her pazar günü yayınlanan Çok Gezenti isimli programı sunan Burak Akkul bugün (16 Mart) öğlen saatlerinde çektiği video ile bakanlığa eşi ve kendisinin test sonucunun açıklanması yönünde çağrı yapmıştı.

Ünlü sunucu Burak Akkul'un Koronavirüs test sonucu pozitif çıktı - Resim: 2Koronavirüse karşı evde oturma çağrısı yapan Eser Yenenler'e ünlü isimlerden destek yağdı

Eşinin sonuçları henüz çıkmadı

Burak Akkul'un İngiltere'den birlikte döndüğü eşi Seda Akkul ise kendisini ev karantinasına aldı.

Burak Akkul'un Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Seda Akkul, testlerinin sonucunu henüz alamadığını, sonuçlar geldikten sonra açıklama yapacağını söyledi.