Abone Ol

365 Gün Geri Döndü: 365 Days: This Day'den İlk Fragman!

7 Nisan'da Netflix'te izleyici ile buluşacak olan 365 Days: This Day'den ilk fragman yayınlandı.

365 Gün Geri Döndü: 365 Days: This Day'den İlk Fragman!

Netflix, 2020 yapımı erotik draması "365 Days"in devam filmi olan "365 Days: This Day"in resmi fragmanını yayınladı. "Grinin Elli Tonu" tarzındaki orijinal film, Massimo (Michele Morrone) adlı Sicilyalı bir gangster tarafından 365 gün hapsedilen Laura (Anna-Maria Sieklucka) adlı genç bir kadının hikayesini anlatıyordu.

İkinci film, tutku dolu bir aşk yaşayan Massimo ve Laura'nın ilişkisinin, Massimo'nun aile bağları ve ne pahasına olursa olsun onun kalbini ve güvenini kazanmak için Laura'nın hayatına giren gizemli bir adam yüzünden karmaşıklaşmasını anlatacak.

"365 Days: This Day"in yönetmen koltuğunda, ilk filmi de yöneten Barbara Białowąs ve Tomasz Mandes oturuyor. Thomas Mandes, Blanka Lipińska'nın romanından uyarlanan  filmin senaryosunu Mojca Tirs ve Blanka Lipińska ile birlikte kaleme aldı. İlk filmdeki rollerini yineleyen Sieklucka ve Morrone'nin yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Magdalena Lamparska ve Simone Susinna bulunuyor.

"365 Days: This Day" ile birlikte serinin üçüncü filminin de çekimleri tamamlandı fakat üçlemeyi sona erdirecek olan bu filmin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.