Abone Ol

33 yılda 28 takım çalıştıran Yılmaz Vural tövbe edip futbolu bıraktı

Teknik direktör Yılmaz Vural, kariyerini noktaladığını açıkladı.

33 yılda 28 takım çalıştıran Yılmaz Vural tövbe edip futbolu bıraktı

Vural, 33 yıllık teknik direktörlük kariyerinde 28 takım çalıştırdı. Bunlardan sonuncusu Giresunspor. Tecrübeli teknik adam, üç maçın ardından yönetimle anlaşamayıp bu kulübü de bıraktı. Sıra kariyerine geldi.

Posta’dan Faik Gürses’e konuşan Vural, “Soyadım Yılmaz ama artık yıldım” diyerek teknik direktörlük hayatını bitirdiğini söyledi.

Vural şunları kaydetti: “Ya kafayı yiyeceğim ya da kalp krizinden zank diye gideceğim. En iyisi başka bir işte uğraş veririm. Futbolcu profesyonel değil. Başkan ve yöneticilerin hepsi değilse de çoğu yukarıda bahsettiğim sınıftan. Ben neyi düzelteceğim? Don Kişot gibi yeldeğirmenleriyle çok savaştım. Gücüm kalmadı.”

Teknik direktör, “Tövbe, bundan sonra bu işi bıraktım” dedi.

20 milyon alacağı var
Vural, 1986’da Malatyaspor’da başladıktan sonra kulüplerden toplamda 20 milyon liraya yakın parasının kaldığını kaydetti.

Vural, “Son olarak Konyaspor’dan bir alacağım vardı, aldım. Ama sanki ben çek-senet mafyasındanmışım gibi parayı verirken çok nazlandılar. Hakkımızı istemek de bu ülkede suç”diye konuştu.

Vural, yıllar önce bir maçın ardından “Tecavüz ettiler bize”deyince tepki çekmişti.

Vural’a o sözleri de soruldu: “Göründüğüm gibi bir insanım. Bir başka görüntü vererek insanları aldatmak istemem. Özelde ayrı, evde ayrı yapamıyorum, olmuyor işte. Evin içindeki Yılmaz Vural’la saha kenarındaki Yılmaz Vural’ın bir farkı yok. Küçük oğlum Yılmaz’la da evde taklalar atıyorum.”