Abone Ol

30 Mart Survivor kim elendi 2016 SMS sonuçları oy sıralaması

Survivor son dakika haberleri.. Suvivor 2016'dan kim elendi sorusunun yanıtı gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçlarında. Survivor SMS sonuclari acunn.com TV8 yan uygulamasında yayınlandı birincisi Semih Öztürk oldu.

30 Mart Survivor kim elendi 2016 SMS sonuçları oy sıralaması

Normalde salı günü yapılan eleme gecesi milli maçlar nedeni ile 30 Mart Çarşamba gününe ertelenmişti. Bugünkü konseyde ise ortalık baya bir karışık. peki bu hafta kim elenecek? kim birinci oldu? Oylama sıralaması nedir?

SEMİH BİRİNCİ OLDU

Semih Gizem Memiş’i söyledi

İŞTE ELENEN İSİM: NİHAL

Survivor 2016'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını veren eleme konseyinde SMS birincisi şok etti. Survivor gönüllüler oy sıralamasına göre birinci olan isim Semih Öztürk çıktı. Semih Öztürk elenmesi için Gizem Memiç adını verdi. Peki kim elendi gönüllüler oy sıralaması nasıl?

30 Mart Survivor kim elendi 2016 SMS sonuçları oy sıralaması - Resim: 1Nihal Candan

Survivor adasında eleme gecesine Nihal Candan krizi damga vurdu. Nihal Candan takım arkadaşlarına veryansın etti. Nihal Candan konusunda Serkay da kestirip atınca Semih Öztürk zevkten dört köşe oldu.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI
Survivor'da daha önceki ada konseyinde Semih Öztürk'ün kankası Gizem Kerimoğlu ile Nihal Candan eleme adayı yapılmıştı. SMS birincisi olan Semih Öztürk de sürpriz yaparak Serkay yerine Gizem Memiç adını verdi. Semih Öztürk'ün bu ismi seçme sebebi SMS sıralamasındaki yerini hesaplaması ve Gizem Kerimoğlu'nun elenmesinin önüne geçme çabasıydı.

30 Mart Survivor kim elendi 2016 SMS sonuçları oy sıralaması - Resim: 2Nihal Candan'ın seksi dansı

Semih Öztürk isim vermeden önce yine bildik konuşmalarından birine imza attı ve 'Benim arkadaşım Gizem potada olduğu için onları kapıştıracağım. Ben Gizem Memiç diyorum. Çünkü yarışmaya bir katkısı yok" dedi.

Bu durumda Gizem kerimoğlu, Gizem Memiç ve Nihal Candanarasından elenen isim ortaya çıktı. SMS oy sıralamasında en altta yer alan Nihal Candan elendi.

30 MART 2016 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI
1. Semih Öztürk
2. Serkay Tütüncü
3. Gizem Kerimoğlu
4. Damla Can
5. Gizem Memiç
6. Efecan
7. Nihal Candan
8. Zafer

30 Mart Survivor kim elendi 2016 SMS sonuçları oy sıralaması - Resim: 3Acun'dan Survivor yarışmacılarına reyting uyarısı

NİHAL CANDAN ADADAKİ SON KAVGASI
Nihal candan Survivor adasında kavgalı olarak gitti. Adadaki son gününde de Damla Can ile kapıştı. İkili arasındaki kavga fazlasıyla büyüdü.

Kavgayı ada konseyine de taşıyan Nihal Candan tüm takımı ile ipleri kopardı.

SURVİVOR 2 MART TARİHLİ SMS OYLAMASI SONUÇLARI NASILDI?

30 Mart Survivor kim elendi 2016 SMS sonuçları oy sıralaması - Resim: 4Beyaz'ın başına Survivor adasında neler geldi?

Semih Öztürk daha önce yapılan gönüllüler SMS oylamasında da birinci çıkmıştı.

2 Mart tarihli gönüllüler oy sıralaması şöyle olmuştu;

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

YILMAZ MORGÜL NAGİHAN KARADERE'YE BOZULDU

Survivor ünlüler adasında da Yılmaz Morgül krizi yaşandı. Kızı ile görüşen Nagihan Karadere sevinçle adaya döndü. yılmaz Morgül önce niye ona anlatmadı diye Nagihan'a tavır yaptı.