Abone Ol

28 Mart Dolunayı Geliyor! Etkileri 3 Gün Sonra Başlayacak!

Medyafaresi.com Özel Haber - 28 Mart'ta gerçekleşecek olan dolunayın etkileri bir önceki günden geliyor. Dolunay ile ilgili olumlu ve olumsuz pek çok yorum var. Dharma Astroloji ile 28 Mart dolunayı hakkında bir söyleşi gerçekleştirdik.

28 Mart Dolunayı Geliyor! Etkileri 3 Gün Sonra Başlayacak!

Ayşe Sönmez / Medyafaresi.com Özel Röportaj

28 Mart'ta meydana gelecek olan dolunay ile ilgili Dharma Atroloji sorularımızı cevapladı.

28 Mart’ta bir dolunay meydana geliyor. Bazı astrologlar çok olumlu bazıları ise olumsuz yorumlar yapıyorlar. Sizin fikriniz nedir?


Dharma Astroloji: 28 Mart gecesi 21:45 sularında Terazi’de bir dolunay gerçekleşecek. Ekim 2020’den beri hayatımızda gelişen, Aralık 2020’de ivmelenen olayların, fikirlerin nihai hale geldiğini, o zaman atılan tohumların şimdi meyve verdiğini göreceğiz. Her dolunay gibi bu da tamamlanma veya sonlanma enerjisi içeriyor elbet. Yürümeyen ilişkiler ve ortaklıklar bitecek. Kimileri yeni bir iş için eskisini bırakacak. Bir yandan da duygular yükseliyor, romantizm ve bahar flörtleri dorukta, çocuk planlayanlar için de olumlu bir dönem,

Peki herkes aynı şekilde mi etkilenecek? En çok hangi burçları etkiler bu dolunay?

Dharma Astroloji: Terazi Dolunayı en çok Koç, Boğa, Terazi ve Akrepleri (Güneş, Ay ve Yükselen burçlar) etkiliyor. Gelişmek ve ilerlemek için güçlü bir çaba sarf ederlerse yenilenmek mümkün. Elbette dolunaylar biraz gergin enerjiler getirir ama güler yüz ve diplomasi her tür sorunun çözümü olacak. Tüm burçlar vücutlarında da dounay enerjisini hissedebilir, ufak uyku düzensizlikleri, halsizlikler yaşanabilir. Sağlıklı yemek ve yürüyüş iyi gelecektir.


Etkileri olumlu mu olumsuz mu ve ne kadar sürecek?

Dharma Astroloji: Dolunay 20 Mart’ta etkilerini göstermeye başladı ve Mart sonu Nisan başı boyunca kendini hissettirecek. Hem yeni astroloji yılınının başlangıcını, hem pandeminin birinci yıldönümünü simgeliyor. Adeta hepimiz için bir yıllık değerlendirme şansı veriyor. Mart 2020’de dünya farklı bir yerdi. Hepimiz değiştik, geliştik ve büyüdük. Şimdi 2021 yılında neler yapacağımıza karar vereceğiz. Bu dolunayı sadece olumlu veya olumsuz diye basitçe yorumlayamam.

Olumsuz demeyelim de zor olan kısmı Şiron ve Venüs’e karşıt olması. Şiron yaralı şifacıdır. Yenilerin gelmesi için eskilerin sonlanması gerekir. Bazı bitişler bizi yaralar. Bu yaralar bizi incitirken, aynı zamanda manevi yolculuğumuzun önemli bir parçası olurlar. Şiron Şubat 2019’dan beri Koç burcunda, bize “kurban bilincinden kurtul içindeki savaşçıyı uyandır” diyor. Var olduğumuz halimizle mükemmeliz ve güzeliz. İsteklerimiz için mücadele etmeliyiz. Bunun da ilk şartı bizi yaralayan kişilerden ve kurumlardan uzaklaşmak, bu ilişkileri dolunay enerjisiyle bitirmektir.

Dolunayın çok olumlu yönü ise Terazi’deki Ay, İkizler’deki Mars ve Kova’daki Satürn ile bir Büyük Üçgen oluşturması, hatta buna da Plüton’un olumlu karma açısı olan 108˚ ile eşlik etmesi. Bu bize yeni fikirler ve atılımlar için büyük bir güven hissi verecek. Büyük Üçgen çok iyi bir açı kalıbıdır, olaylar olumlu ve tereyağından kıl çeker gibi hallolur. Yani gökyüzü diyor ki sen yeter ki hayatında olumsuz olarak seni etkileyen gidişata bir hayır demeyi başar ben sana asgari çabayla sorunlarına çözüm, mücadelene destek vereceğim.

Böyle anlatınca anlıyoruz ki oldukça güçlü, olumlu ve önemli bir etkiymiş. Son olarak Terazi dolunayı ile ilgili eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Dharma Astroloji: Bu Dolunay, bizi kişisel ihtiyaçlarımız ile sevdiklerimizin ihtiyaçları, özgürlük ve bağlılık, sağlıklı egomuz ve arkadaşlarımız arasında bir denge kurmaya çağırıyor. Terazi diplomatik iletişim, eşitlik ve adaleti simgeler. Koç’taki Güneş, özgünlüğe çok değer verir ve bağımsız çabalarla enerji kazanır. Dolunay bu çatışmayı bize hatırlatıyor.

Bu etkiyi son altı aylık olayların mezuniyet noktası ve başardığınız her şeyi kutlama zamanı olarak düşünebilirsiz