Abone Ol

26 Aralık neden kritik? Ünlü astrolog Ebru Cinek'ten flaş uyarı!

Medyafaresi.com yazarı ünlü astrolog Ebru Cinek, 2017'ye girerken çarpıcı bir analiz kaleme aldı. Yılın son günlerinde ve yeni yılın ilk günlerinde hangi krizler Türkiye'yi bekliyor?

26 Aralık neden kritik? Ünlü astrolog Ebru Cinek'ten flaş uyarı!

EBRU CİNEK YAZIYOR / Medyafaresi.com

26 Aralık neden kritik? Ünlü astrolog Ebru Cinek'ten flaş uyarı! - Resim: 12016 ve yaşadıklarımızı düşününce hep bir ağızdan bitsin artık…! Dediğinizi duyar gibiyim. Peki derslerimizi aldık mı?

2014 yılında başladım yazmaya 2016 zor… diye.  Bir de gökyüzünden gelen zor enerjilere öfke, intikam gibi olumsuz duygular da eklenince yaşadıklarımızı taşımak iyice ağırlaştı. Özellikle son dönemeçte gökyüzü hüzün dolu adeta yakıp kavuruyor. Yazımı yazarken ilk defa ben de çok zorlanıyorum. Önümüzdeki hafta itibariyle iyice sıkışan enerjiler dört bir yandan saracak, sarsacak ve 2016  yılını iyice hafızalarımıza kazıyacak gibi.

19 Aralık 2016’da  başlayan Merkür retrosu 7 Ocak 2017 tarihine kadar tarihine devam ederek özellikle 1-2 Ocak 2017 tarihinde yabancı ülkelerle olan ticari, ekonomik ilişkilerde olumsuz süreçleri göstermekte. Ülkenin genel olarak ekonomi alanında başlayan zor süreçleri Mart 2017 tarihine kadar da devam edeceğinden hepimizin bu tarihe kadar finansal alanlarla ilgili harcamalarına, yatırımlarına, girişimlerine dikkat etmesi gerekiyor.

24 Aralık tarihi itibariyle başlayan ve 26-27 Aralık 2016 tarihinde iyice belirginleşecek olan enerjiler ve takımyıldızı gizli, kapaklı, öfkesini sinsice göstermek isteyecek olan kişileri işaret ettiği için  devlet ve otorite konumunda olan kişilerin,  asker, polis ve güvenlik güçlerinin, adalet ve yargı sisteminde çalışanların, akademisyenlerin,  din adamlarının, basın ve yayın kuruluşlarında çalışan kişilerin çok daha dikkatli olması gereken zaman dilimlerini gösteriyor. Yine bu alanlarda çalışan kişilerle ilgili şok haberlerin de gündemimiz de yer alması mümkün olabilir. Özellikle takımyıldızı diyor ki çevresinde iyi bilinir, kültürlü olarak algılanır ama hedefi uğruna her şeyi yapabilir kendini ustaca saklayabilir.

2016’yı bitirirken yılın son haftasını gizli, saklı kalmış bir çok haberin ortaya çıktığı, medya yasakları, topraklarımızın hava, deniz  güvenliği ve polis, askeri güçler,  komşu ülkelerle  olan ilişkilerimiz derken sert bir şekilde kapatacağız. Tabii bu gökyüzü etkileri sırf bizim ülkemizi etkilemeyecek. En yoğun etkilenecek diğer bir ülke olan Amerika yılı savunmasız gözüktüğü sert bir haftaya giriş yapacak. 26 Aralık 2016 itibariyle başlayan ve 1 Ocak 2017 tarihine kadar devam eden sert açıların etkisinden dolayı terörist saldırılara, hava yolu kazalarına karşı  bu zaman aralığında çok dikkat etmeleri gerekiyor.

Korkularımızla, kaygılarımızla yarattığımız enerjilerin bizi yönettiğini anlamak zorundayız. Terörün tam da zıttı olan sevgiye ve onun iyileştirme gücüne inanın.

Vedik Astrolog

Ebru Cinek