Abone Ol

23 Nisan'a özel Yüzyılın Çocukları marşı sosyal medyayı salladı

Cihat Aşkın ve Burak Bilgili tarafından TBMM nin 100. Yılı şerefine bestelenen marş tüm çocuklara armağan edildi. 27 çocuk bu güzel marşı evlerinden canlı olarak seslendirdi.

23 Nisan'a özel Yüzyılın Çocukları marşı sosyal medyayı salladı

23 Nisan 2020 ‘de kutlanacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yılı şerefine Burak Bilgili ve Cihat Aşkın tarafından sözleri yazılarak bestelenen ‘YÜZYILIN ÇOCUKLARI’ adlı marş ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine atfen yüce meclisimize ve tüm çocuklarımıza armağan edildi.

Marşın orkestrasyonu Orçun Orçunsel tarafından yapıldı ve başta Cihat Aşkın, Burak Bilgili ve Mehru Ensari olmak üzere videoda yer alan sanatçıların ve koro şefi Atilla Çağdaş Değer’in öncülüğünde çalıştırılan Yüzyılın Çocukları Korosu ve Mesut Çaşka tarafından çalıştırılan CAKA Filarmoni Orkestrası, marşı seslendirdiler.

Videonun ses, görüntü kaydı, miks ve mastering işlemleri Rıfat Beltekin tarafından yapıldı.

İŞTE O MARŞ

Videoda yer alan küçük arkadaşlarımızın isimleri şunlar:

Arda Gürbüz, Azra Berrak Güzel, Beste Coşkun, Beyza Tur, Çağatay Yurt, Derya Defne Kaymak, Duru Eneyli, Elif Zülal Akınlar, Elif Sönmezyurt, Ezgi Nadime Kuyucu, Kıvanç Türkoğlu, Nazlıcan Bekir, Nefes Karahanoğulları, Ozan Ali Bilgili, Şeyda Güler, Tunya Aysel Şahin, Bengi Işık, Defne Anita Tura, Elif Eroğlu, Eylül Mollaoğlu, Eylül Takunyacı, İdil Olgar, Korcan Kurt, Nehir Kıran, Umutcan Topçu, Yağmur Tuna, Zeynep Yiğitoğlu..