Abone Ol

23 Eylül Pazar Günlük Burç Yorumları

Melekler Kahvesi pazar günü için burç yorumlarını sizlerle paylaşıyor..

23 Eylül Pazar Günlük Burç Yorumları

KOÇ

Aşk beklentilerinde kontrolu ele elma vakti geldi. Bu donem beklenti içinde oldugunu ve sabırsız davrandıgınız duygusal hayatınızla ilgili daha sakin ve net bir tavır sergileyebilriseniz eylül sonuna dogru ozel hayatınızda cok pozitif gelişmeler söz konusu olabilir.

BOĞA

Tutkunun sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Duygularınızı kontrol edememeniz özel hayatınızda fazla istekli görünmenize neden oluyor ve karşıdaki insana güvensizlik veren bir tavır veriyorsunuz. Özellikle sürekli iletişim halinde oldugunu insanla konuşmalarınızda duygusal beklentilerinizi cok fazle göstermemeye calışın.

İKİZLER

Duygusal hayatınızda ki düzeni bozmamaya özen göstermelisiniz. Özel hayatınızda bir süredir devam eden sürec kendinizi güclühissetmenize olana saglıyor. Heyacan arayısını girmeden sürecin devamın için caba harcamalısınız. İş hayatı ile ilgili olarak bir sınav ile ilgili karar alabilirsiniz.

YENGEÇ

İlişkide sorgulama evresi ön plana cıkıyor. Duygusal hayata karşı güvensizligin oluşmaya başlaması son donemde beklentileriniz konusunda hassas olmanız ve ayrıntılara dikkat etmenizden kaynaklanıyor. İş konusunda bir ortaklık adına onemli gelişmeler soz konusu olabilir ve bu durum yeni bir projeye dahil olmanız anlamına gelebilir.

ASLAN

Duygusal hayatınızda cevrenizdeki insanların yorumlarına abartılı şeki,lde onem vermeye başladınız. Bu durum özellikle ikili ilişkinizde iletişim sınıntısına vekarşınızdaki insanla ortak hareket etmenize engel oluyor. İş konusunda sehir dışı Ya da yurt dışı ile ilgili bazı planlar on plana cıkabilir.

BAŞAK

Duygusal hayatınızda ciddi bir plan içine girebilirsiniz. Gelecekle ilgili kafanızda oturmaya başlayan bazı konular hayatınızda bazı konuların netleşmesi istegine dönüsuyor. Özel hayatın bu kadar hızlı gelişiyor olması sizi biraz yorabilir. İş konusunda zamanla yarışa gireceginiz bir zamandasınız ve bu yuzden cesitli gerginlikler olabilir.

TERAZİ

Kaygılarınız hayatınızda bazı kararlar almanızı engelliyor olabilir. Son zamanlarda üst üste gelişen bazı sanssız olaylar içinizde bazı sorgulamaları on plana cıkardı ve dolayısı ile kaygılarınız on plana cıkıyor. Kaygılarınız ise bazı planlarınızı ertemenize neden oldugu için sürec sizi oldukca zorlayabilir. Daha sakin ve cevrenizden yardım alan bir duruş sergilemelisiniz.

AKREP

Farklı arayışların ön planda oldugu bir gün. Özellikle duygusal hayatınızda kendinizi bulundugunuz sürecte rahatsız hissetmeniz yeni bazı kararlar alma istegine dönüşuyor. Kısa zaman içerisinde beklentileriniz konusunda sanslı bir doneme giriyorsunuz ve oldukca mutlu olacaksınız. Sosyal cevre acısından bekledigini destegi alamamanız sizin yalnız hissetmenize neden olabilir.

YAY

Duygusal hayatınızda önemli kararlar almak üzere olabilrsiniz. Özel hayatınızda sansınız giderek artıyor olması sizi yeni bir sürece sürukluyor olabilir. Bu donem özellikle manevi konularda sorgulamalı ve içsel mutlulugun oldugu yere yonelmelisiniz. Ekonomik olarak yaşayacagınız bazı sorunlar kıs zaman içerisinde ortadan kalkacak.

OGLAK


Kişisel olarak kendinizi yenileme evresindesiniz. Özelikle iş konusunda yaşanan aksilikleri toparlamış olmanız ve bazı konulşarda aldıgınız sorumlulukları iyi bir noktaya goturmuş olmanız sizi öz güven acısından olumlu etkiliyor. Duygusal hayatınızda ise alınmış bazı kararlarla ilgili isteksizligi kafanızda buyutmemelisiniz.

KOVA

Geçmişin etkisini cok yogun bir şekilde hissediyorsnuz. Bu durum özel hayatınızda yenilenmeyi etkiliyor ve bir türlü istediginiz tatmıne ulaşamıyorsunuz. Kendi içinizde geçmişten kurtulmak için aldıgınız kararlar bile geçmişi hatırlatıgı için artık savaşmayı bırakın ve olayları akışında izleyın. Ailevi konular ciddi bir şekilde gündeme gelebilir.

BALIK

Yaşamış oldugunuz bir olayın etkisi aldıntdasınız. Aşk hayatınıda beklenmedik bazı gelişmelerin oluyor olması sizin nasıl bir karar alacagınızı bilmemenize neden olmuş olabilir. Yarın ögleden itibaret gelişen olaylar kafanızdaki sorgulamalardan kutulmanızı ve duyugsal acıdan ciddi bir rahatlama içine girmenizi saglayacak.