Abone Ol

2020 Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'da yer alacak mı?

MasterChef 2020 yılı şampiyonu Serhat Doğramacı, eski yarışmacıların mücadele verdiği All Sta'da yer almayacak. Yoğun iş temposu bulunan Doğramacı, aynı şeyi iki defa tekrarlamak istemediğini belirterek diğer yarışmacılara başarılar diledi.

2020 Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'da yer alacak mı?

MasterChef All Star'ın çekimleri hız kesmeden devam ederken eski yarışmacılar da kadroya dahil olmaya devam ediyor. Yarışmaya katılıp katılmayacağı merak edilen MasterChef 2020 yılı şampiyonu Serhat Doğramacı, bir video yayınlayarak All Star'da olmayacağını söyledi.

AYNI ŞEYİ İKİ KERE YAPMAM

Yarışmadan sonra kendi restoranını açan Serhat Doğramacı, takipçilerinden gelen sorular üzerine bir video yayınlayarak neden yarışmaya dönmeyeceğini şu sözlerle açıkladı: "MasterChef All Star'a katılmıyorum.

Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim ama herhalde 1-2 sayfa paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum. Benim yolum uzun. MasterChef çok güzel bir program, bana çok şey kattı. Beni tanımanızı sağladı. Ama benim aynı şeyi iki kere tekrarlamak gibi bir şeyim asla olmadı."

ALL STAR'A KATILMAYACAĞIM

"Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. Ben bu yarışmayı kazanırım ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum diye. O da tabi gülerek 'Sen bir kazan da ondan sonra bakarız.' demişti.

Ama benim kararım hiçbir zaman değişmedi arkadaşlar. All Star'a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum. Şeflere de kolaylıklar diliyorum."