Abone Ol

2018'de hangi burcu ne bekliyor?

2018'de neler olacak ve yeni yılda hangi burcu neler bekliyor? İşte 2018 burç yorumları...

2018'de hangi burcu ne bekliyor?

Bu yıl hayatınızda ne gibi sürpriz değişiklikler olacak? Astrolog Filiz Özkol, 2018’de burçları nelerin beklediğini anlattı...

Gezegenler 2008 yılından beri bir çok değişimi de beraberinde getirdi.. Kafamız karıştı. Dünya üzerinde bir çok kıpırdanmalar yaşandı. Fakat eski yıllara göre çok zorlayıcı değildi. Yaşam çerçevesini, değişim ve ilerleme olarak düşünürsek yaşadığımız hiçbir şeyi olumsuzluk olarak değerlendirmemeliyiz. Büyük transitler daima yeni başlangıçları getirtirler. 2008- 2010 arası zor yıllardı. Geçmiş yıllara baktığımız zaman bir çok değişim uzun ve zorlu planetlerin zıt açıları dönemlerinde olmuştur. Evrende her şey, kendi içinde bir gelişi güzellikle dengesini bulmaya doğru gider.

Her şey şekil değiştirecek

Bugün ülkemizin ve dünya haritasının konumlarına baktığımız zaman, her şeyin şekil değiştirdiğiniz görüyoruz. Kötü bir yılı geride bıraktık. Oldukça üzücü olayların yaşanmış olduğu bu yılda, gezenlerin konumu ve bize olan etkilerinden olumlu yanıtlar alınamadı. Bunlar ülke genelindeki genel olaylar. Kişisel olarak baktığımız zaman tabi ki insanların hayatlarında iyi gelişmelerde yaşanmıştır. 2017 yılında siyasi konularda hem Türkiye’de hem de dünyada çok karışık olaylar yaşanmış durumda, hala da devam ediyor. Bu durum 2008 yılın da Plüton’un oğlak burcuna geçmesiyle, ortalık karışmaya başladı. Sorunlar, kötü sürprizler ve tehlikeler geçmek bilmiyor. Türkiye değişim ve yenilikler yaşıyor, birçok kötü olay yaşanmasına rağmen, yaşadığımız olaylardan ders çıkararak yola devam edersek daha fazla yol kat edebiliriz. Ülke ve dünya içinde barış ve sevginin gücünü korumak gereklidir.

2018 bize neler getirecek

2018 de Plüton hala etkisini sürdürmeye devam ediyor. Plüton’un olduğu her yerde karmaşa ve kaos sürmektedir. Ama 2018 yılına göre biraz daha iyi durumda olacak, döviz ve kurlardaki dalgalanmalar hala devam edecek. Ülkeler arasında çok fazla sorunlar yaşanabilir. 2018 yılının ilk aylarında daha ön planda olacak olan burçlar, terazi, kova, ikizler, koç ve aslandır. Yılın ikinci arısında ise şanslı olan burçlar da akrep, yay, yengeç, boğa ve balık yer almaktadır. Kalan diğer burçlar ise fazla şanslı gözükmüyor, bu sene zorlanacakları bir yıl onları bekliyor.

Koç (21 Mart- 22 Nisan)

Üst seviyelerde bir yaşama hazır olun

Yaşam sizin yolunuz olmaya devam ediyor. Farkında olmadan çok şeyin üstesinden geldiniz. Artık kendinizle övünebilirsiniz. Güçlü enerjinizle ortaya çıkabilirsiniz. Başkalarına zor gelen olaylar sizin için çocuk oyuncağı oluyor. Felsefi tavırlarınız da her konuda size yardımcı artık. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Para sizin için her zaman güç teşkil etti ve daha da önem kazanıyor. Eviniz değiştirmek isteyecek ve bulunduğunuz şartları beğenmeyeceksiniz.

Boğa (23 Nisan-21 Mayıs)

Başarılarınız bu yıl daha da pekişecek

Bu yıl enerjinizin zirvesini yaşamak için önemli bir çok nedeniniz olacak. Başarınızın oldukça yüksek olacağını müjdeleyebiliriz. 9 kasıma kadar Jüpiter ortaklıklar ve aşk evinizde ilerleyecek. Başarma içgüdünüz başarıyı da doğal olarak beraberinde getirecektir.. Uranüs 16 Mayıs’ta ortalama yedi yıllık yolculuğuna başlıyor ve sizin tüm şartlarınız değiştiriyor. Bu yıl arkadaşlık ilişkileriniz ve dostluklarınız ön planda olacaktır.. İşlerini değiştirmek isteyen boğalara bol fırsat ve fazla seçenek sunulacaktır. Şans ve yaşam kaliteleri yükseliyor.

İkizler (22 Mayıs-22 Haziran)

Cesaretinizi ortaya koyan işler yapın

Jüpiter 9 kasım 2018 yılına kadar çalışma ve sağlık evinizde kalacak. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman daha başarılı olduğunuzu görecek-siniz. Kazanç-larınızı dengelerken zorlanıyor-sanız, bunaldığınız borçlarınızı yeniden destekleyecek şartlarınızı düzenleyeceksiniz. Cesaretinizi ortaya koyan işler yapacaksınız. Ayrıca bol seyahatli entelektüel günlere kendinizi hazırlamalısınız..

Yengeç (23 Haziran-22 Temmuz)

Radikal kararlar alacaksınız, dikkat!

Karşıt ilişkilerinizde Uzun bir Plüton dönemi geçiriyorsunuz.. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen derde, başka bir şey demezdiniz. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Plüton aşk ilişkilerinizi yeniden denetliyor. Büyük bir ayrılığı gündeme getirebilir. Bulunduğunuz çevreden kopabilir ve arkanıza bakmadan uzaklaşabilirsiniz.. Ortaklıklar bitebilir. Kendinizle ilgili vereceğiniz radikal kararlar yaşamınıza farklı perspektif sunacaktır.

Aslan (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız

2018 yılı size ilginç gelecek. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek.. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içinde olan sizin, yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacaktır. Yaşamınıza kendi damganız vuracaksınız. Derin bir sorgulama içindesiniz. Realiteniz yükseliyor. Meslek ve kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz.

Başak (24 Ağustos -23 Eylül)

Gelir kaynaklarınız artacak

Mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için, sürekli düzen arayışı içindesiniz. Birlikte olduğunuz kişileri mükemmel görmek istediğiniz için, çevrenizi tenkitlerinizle yaşamından bezdirebilirsiniz. Eski bir sırrınız ortaya çıkabilir. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir. Mantıklı işler beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler önünüzü açacak.

Terazi (24 Eylül- 22 Ekim)

İşinizde manevi tatmin

Satürn ve Plüton aile ve yuva evinizde birlikte ilerleyecek. Jüpiter 9 kasıma kadar finans evinizde bulunacak. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için, detayları daha bireysel değerlendiriyordunuz. Alışkanlıklarınızı yaşamın bütünlüğünü bozmadan katı bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyor, düzen içinde yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz.

Akrep (23 Ekim - 24 Kasım)

Ciddi ilişkiler devri başlıyor

2018 yılında daha sabit ilişkilerin özlemini duyacaksınız. Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar verme zorlukları yaşayacaksınız. Evlilikler gündeme gelecektir. Hiç evlenmek istemeyen aşırı uçlarda olan akrepler için bile, ciddi ilişkiler devri başlıyor. Kariyer ve güç savaşlarına eklenecek olan aşk savaşları da belirginlik kazanacak unutmayın. Aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkacak.

Yay (24 Kasım - 22 Aralık)

Şans ve yükseliş sizden yana

Enerjinize diyecek yok. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Yaşam değerleriniz yükseliyor. Sizi başarılı bir çalışma temposu bekliyor. Parasal konularda gelişmelerde, istediğiniz yönde bir rota tutturuyor. Şans ve yükseliş sizden yana. 2018’de kendinizi ispat edeceksiniz. Önünüz açık ve güzel..

Oğlak (23 Aralık- 22 Ocak)

Arzularınız baskın çıkacak

2018 yılına gümbür gümbür giriyorsunuz. Plüton ve Satürn kişisel evinizde ilerleyecek. Her şeyin zorunu seçeceksiniz.. Baş rolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor. Kazançlarınızın şekli değişebilir. Uzun süredir beklediğiniz iş potansiyeli karşınıza çıkabilir. Yeniden yapılandırma olaylarına gireceksiniz.

Kova (23 Ocak- 20 Şubat)

Sizin için değişim süreci başladı

Satürn ve Plüton ruhsal evinizden etkiliyor. Artık, yaşamınızla ilgili farklı değişimlere de, yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. İçsel sezgilerin güçlü çalışmaya başlayacak. Sessiz ve derinden gitmeyi tercih ediyor ve adımlarınızı akıllıca atıyorsunuz. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız. Değişim süreci içine girmiş bulunuyorsunuz.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Sezgileriniz bu sene artıyor

Bırakın her şey inceldiği yerden kopsun. Yaşantınızda renkli çevrelere yer vereceksiniz. Eski değer yargılarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. (Vatan)