Abone Ol

2017'nin en iyi çıkış yapan oyuncuları

KızlarSoruyor anketi 2017'nin en iyi çıkış yapan oyuncularını ortaya koydu.

2017'nin en iyi çıkış yapan oyuncuları

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı ankete göre: 2017’nin en iyi çıkış yapan kadın dizi oyuncusu Aleyna Solaker, 2017’nin en iyi çıkış yapan erkek dizi oyuncusu Berk Atan oldu.

Kadınların ve erkeklerin farklı bakış açısından hayata dair merak edilen her konuda birbirlerine sorular sordukları ve fikir alışverişinde bulundukları sosyal paylaşım platformu KizlarSoruyor üyelerine “2017’nin en iyi çıkış yapan kadın ve erkek dizi oyuncusu kim” sorusunu yönlendirdi.

2017'nin en iyi çıkış yapan kadın dizi oyuncusu Aleyna Solaker

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen ankette Kırgın Çiçekler dizisinde Meral karakterini ustalıkla canlandıran genç yetenek Aleyna Solaker 2017'nin en iyi çıkış yapan kadın dizi oyuncusu seçildi. Ankette Söz dizisinde Su karakteri ile yıldızı parlayan Yağmur Ün ikinci olurken, onu Ateş Böceği dizisinin hırçın baş karakteri Aslı'yı canlandıran Nilay Deniz ve Cennetin Gözyaşları dizisinin Cennet'i, genç ve yetenekli oyuncu Almila Ada takip etti. Kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi, kızların %58'i ve erkeklerin %44'ü Aleyna Solaker'i tercih etti.