Abone Ol

2014'te Türkler Google'da en çok bunları aradı

Google Trends’in 2014 yılı için hazırladığı “en”ler raporu açıklandı. Raporda çeşitli kategorilerde en çok aranan kelimelere yer verildi. Türkiye'de bu yıl Google aramalarının sonuçlarına göre en çok aranan ve popülerliği artan kişiler şöyle...

2014'te Türkler Google'da en çok bunları aradı

10- Deniz Seki: Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası nedeniyle cezaevinde bulunan şarkıcı Deniz Seki, en çok arananlar listesinde 10. sırada bulunuyor.

9- Murat Göğebakan: Uzun süre kanser tedavisi gören ve geçtiğimiz temmuz ayında hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan, listede 9. sırada.

8- Mehmet Pişkin: Arkasında intihar videosu bırakarak hayatına son veren Mehmet Pişkin de en çok arananlar listesinde.

7- Robin Williams: Ölü Ozanlar Derneği ve Can Dostum filmleri ile Türkiye'de ve dünyada geniş hayran kitlesi edinen Oscar ödüllü ünlü oyuncu Robin Williams, Tiburon kentindeki evinde ölü bulunmuştu.

6- Nur Bozar: Bu Tarz Benim yarışmasıyla ünlenen isimlerden olan Nur Bozar, en çok arananlar listesinde 6. sırada yer aldı.

5- Kenan Işık: Geçirdiği beyin travması sonucu bilinci kapalı olan ve Almanya'da tedavi gördükten sonra Türkiye'ye dönen tiyatrocu Kenan Işık, en çok merak edilen kişilerden biri oldu.

4- İrem Derici: Kalbimin Tek Sahibine isimli şarkısıyla yılın en çok dinlenen şarkılarından birine imza atan İrem Derici, arama raporunda üst sıralarda yer aldı.

3- Ekmeleddin İhsanoğlu: Ağustos ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde 14 partinin ortak adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, en çok aranan 3. kişi oldu.

2- Berkin Elvan: Gezi Parkı protestoları sırasında, 16 Haziran 2013 tarihinde, polis tarafından atılan göz yaşartıcı gaz kapsülünün başına isabet etmesi sonucu 269 gün boyunca komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan, en çok aranan 2. kişi oldu.

1- Nejat İşler: Ocak ayında rahatsızlanan ve uzun süre yoğun bakımda kalan oyuncu Nejat İşler, bu süreç boyunca ve sonrasında en çok aranan kişi olarak birinci sırada yer aldı.