Abone Ol

200 kez orgazm oluyor!!! Peki hangi ilaçlar bu hale getirdi?

İçtiği antidepresan hapları genç kadını günde 200 kez orgazma ulaştırıyor. Ruhsal bunalıma girince doktorların verdiği antidepresan haplarını kullanmaya başladı. Bakın sonra başına neler geldi?

200 kez orgazm oluyor!!! Peki hangi ilaçlar bu hale getirdi?

İçtiği antidepresan hapları Sarah Carmen'de PSAS hastalığına neden oldu. Bu
hastalık Carmen'i günde 200 kez orgazma ulaştırıyor.

İngiltere'de 24 yaşındaki Sarah Carmen geçen yıl ruhsal bunalıma girince doktorların verdiği antidepresan haplarını kullanmaya başladı. Ancak o güne kadar gayet sağlıklı bir cinsel hayatı olan Carmen'de birkaç ay sonra bir şeyler değişmeye başladı. Cinsel isteğinde aşırı bir artma olan genç kadın artık her şeyden tahrik olur hale gelmişti.

Küçük bir bakış, erkek saçı, uzaklardan gelen bir parfüm kokusu hatta bir kapı gıcırtısı bile Carmen'i tahrik etmeye başladı. Öyle ki bu hıza dayanamayan erkek arkadaşı bile ondan ayrıldı. Doktorlar, genç kadının PSAS hastası olduğuna karar verdi. Kalıcı Cinsel Tahrik Olma Sendromu olan PSAS hastalığıyla ilgili doktorların eilnde sadece hormonal ve beyinsel bir hastalık olduğu bilgisi var. Hastalığını bilinen bir tedavisi bulunmuyor. Sarah, günde 200 kez orgazm oluyor. Öyle ki The Sun gazetesine verdiği 40 dakikalık röportaj boyunca beş kez tuvalete giderek orgazma ulaştı. Haberi hazırlayan Matthew Acton adlı gazeteci, yazısının sonunda şu ifadeleri kullandı: "Hayatımda hiçbir zaman bir kadını bu kadar tatmin etmemiştim. Ama maharetin ben de olmadığını biliyorum. Sadece cinsellik hakkında konuşmamız yetti.''