Abone Ol

20 Nisan Doge Coin Günü Nedir?

Doge Coin bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. Bunun için çalışmalar yapan bir grup 20 Nisan’ın Dogecoin günü ilan edilmesini gündeme getirdi. Doge günü nedir?

20 Nisan Doge Coin Günü Nedir?

Bitcoin’e tepki olarak çıkarılan mizah amaçlı ortaya çıkan Dogecoin kısa sürede büyük bir başarıya imza attı.

Dogecoin Tüm Zamanların rekorunu Kırdı: Bir Haftada Yüzde 405 Arttı

Kripto paralar bir günde yüzde 10'dan fazla düşüş yaşarken, piyasa değeri en yüksek olan Bitcoin, son 24 saatte yüzde 2.1 artış yaşadı ama 7 günde yüzde 5,7 oranında değer kaybetti.

Yaşanan gelişmelerin ardından WallStreetBets grubu Dogecoin için harekete geçti. WallSteetBets’in lideri olarak da bilinen The Chairman isimli Twitter kullanıcısı 20 Nisan’ın Doge’nin günü olacağını söyledi.

Dogecoin’in gün içinde yeni bir rekor kırıp kıramayacağı oldukça merak ediliyor. WallStreetBets'in, Doge’nin 1 dolar olması için ellerinden geleni yapacaklarını iddia edilirken, bunun bir manipülasyon olabileceği de belirtiliyor.

20 Nisan günü, “Elon Musk Günü” olarak da belirlendi. Austin Tesla Sahipleri Kulübü, bugünü “Elon Musk Günü” olarak kutlamak için uzun zamandır hazırlık yapıyordu. Bu fikir, genç bir Tesla yatırımcısı olan Anuarbek Imanbaev’den çıktı. Musk’ı anmak için hayata veda etmesini beklemek istemeyen Imanbaev, “Kahramanlarımız anmak için genelde çok uzun süre bekleriz. Neden bekleyelim?” diyor. Twitter’da Doge Günü’nün yanı sıra Elon Musk Günü için de hashtag çalışması var.