Abone Ol

20 günlük karısını grup seks için pazarladı!

İflas eden tekstilci koca, 20 gün önce evlendiği işsiz karısına akıl almaz bir yöntemle iş buldu.

20 günlük karısını grup seks için pazarladı!

İflas eden tekstilci 20 gün önce evlendiği tekstil teknisyeni karısını internette tanıştığı polise pazarlamaya çalıştı. Karşısındakinin polis olduğunu bilmeyen koca, grup seks için eşini Bursa'ya getirdi. Polis aynı operasyonda, evini fuhuş için günlük kiraya veren masörü de yakaladı.

İddiaya göre, İstanbul'da yaşayan ve bir süre önce iflas eden tekstilci Şevket Ç. (29), 20 gün önce evlendiği işsiz tekstil teknisyeni eşi Rezzan Ç.'yi (27), internette 750 liraya pazarlamak için müşteri aramaya başladı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği'nde görevli polis memurları ile internette konuşan Ç., 750 lira karşılığında eşini grup seks yaptırmak için getireceğini söyledi. Polis memurları Bursa'nın Maksem Mahallesi'nde masörlük yapan Bülent Y.'nin de (32) bir internet sitesine evini günlüğü 75 liradan kiraya verdiği ilanı gördü. Masör ile telefonda anlaşan polis ekipleri, operasyon için düğmeye bastı.

Şevket Ç. ve eşi R.Ç.'yi otobüs terminalinde karşılayan polis, evini fuhuş için kiralayan masör Bülent Yılmaz'ın evine gitti. Kapıda Bülent Y.'ye evin bir günlük kirasını veren polis, grup seks için de Şevket Ç.'ye de 750 lirayı verdikten sonra kimliklerini açıklayıp şahısları gözaltına aldı.

Sanıklardan mahkemeye sevk edilen Bülent Y., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 20 günlük eşini pazarlayan Şevket Ç., tutuklanarak cezaevine kondu. Ç.'nin eşi de serbest bırakıldı.

Habertürk