Abone Ol

20 Aralık 2023 MasterChef All Star ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın dün yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan lezzetli tavuk tarifi yapmalarını istedi. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarışacaklar. İşte 20 Aralık 2023 Çarşamba MasterChef'te yaşananlar...

20 Aralık 2023 MasterChef All Star ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?


MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayları merak edildi. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 20 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar çeşit çeşit tavuk tarifleri yaptı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 20 Aralık MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

 

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef bu sezon All Star kadrosuyla heyecan dolu mücadelelere imza atıyor. Tv8'de yayınlanan MasterChef All Star'ın 20 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlığı kazanan taraf Mavi Takım oldu Kaybeden Kırmızı Takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık mücadelesine girdi.

 

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı Eren elde etti.

Gecenin sonunda ise eleme oylaması gerçekleşti. Kırmızı takımda yapılan oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Batuhan oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Esra ve Batuhan olarak belirlendi.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?
Haftanın 1. eleme adayı Esra oldu.

 

MAVİ TAKIM
TAHSİN - KAPTAN
SERGEN
BARBAROS
HASAN

 

KIRMIZI TAKIM
EREN - KAPTAN
ESRA
KIVANÇ
BATUHAN

MASTERCHEF ALL STAR'DA KİMLER ELENDİ?
MasterChef Dilara Başaran, MasterChef All Star'ın son elenen yarışmacısı oldu. Yarışmaya veda eden isimler sırasıyla şöyle; Güzide, Burcu, Büşra, Berker Mert, Rıfat, Eray, Çağatay, Suna, Gamze, Sefa, Uğur, Eda, Kerem, Azize, Metin, Barış, Tanya, Ayaz, Alican, Tolga, Cemre ve Dilara


Yarışmada kalan son 8 isim şampiyonluk mücadelesine devam ediyor.