Abone Ol

Alfa Kuşağı: İki Öğrenciden AKP'li Dayılara Şok Yanıt

2 öğrencinin AKP'li vatandaşlarla olan 'hayat pahalılığı' diyoloğu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Alfa Kuşağı: İki Öğrenciden AKP'li Dayılara Şok Yanıt

AKP'li vatandaşın kendisine uzatılan mikrofona söylediği 'çıkıyorlar haberlere hayvan gibi bağırıyorlar. Açmış. Git her yerde eleman lazım. Her şey değişecek. 2023 bir gelsin o zaman Türkiye'nin halini bir görün. Her şey değişecek. Benzini, gazı biz çıkaracağız' ifadeleri dikkat çekti.

Röportaj sırasında konuşulanları duyan 2 öğrenci AKP'li vatandaşın söylediklerine isyan etti. Gençlerin 'Şimdi neden çıkaramıyoruz?' sorusuna AKP'li vatandaşın yanıtı 'Atatürk sözleşmesi var bilmiyorsunuz oğlum bunu, öğrenin' oldu.

Gençten 'biz öğreniyoruz, sizden fazla biliyoruz biz' yanıtını alan AKP'li vatandaştan 'Ben çok ters bir insanım, kalbinizi kırarım' tepkisi geldi.

AKP'li başka bir vatandaşın 'Şöyle etrafına bak hayatından memnun olmayan var mı?' sorusuna genç çocuk 'ben varım' yanıtını verdi.

'20 sene önce görecektin, tüp kuyruklarında görecektin' yanıtını alan gençten dikkat çeken 'Abi ben evimin önünde görüyorum insanlar çöpten yemek alıyor' yanıtı geldi.

Aynı vatandaşın 'Herkes hayatından memnun isyan eden var mı? Bir bak bakayım' sorusuna genç bir kadın 'ben çalışıyorum ya' diyerek isyan etti. Yaşlı vatandaşın genç kadına 'ben Hollanda'da yaşıyorum, Hollanda'da' yanıtını verdiğini duyan başka bir vatandaş ise 'Vatan burası vatan, senin ne işin var Hollanda'da. Niye gidiyorsun?' ifadelerini kullandı.