Abone Ol

2 bin kadınla yattım ama Carmen farklı!

Carmen Electra'nın eski kocası Dennis Rodman, Popstar' yarışmalarının yapımcısı Simon Cowell'in Carmen Electra ile yaşadığı aşkı yorumladı.

2 bin kadınla yattım ama Carmen farklı!

Denis Rodman eski eşi Carmen Electra ve Simon Cowell aşkı için "Simon gerçekten çok sanşlı bir insan. Carmen çok seksi bir kadın ve bir erkeği nasıl mutlu edeceğini biliyor" dedi.  Rodman Carmen Electra’yı bir çok kez aldattığını ve yakalandığını ama hiç birinin Carmen’in yerini tutamayacağını söyledi.

Rodman Carmen’le olan ilişkisini "Şimdiye kadar 2 binden fazla kadınla yattım. Bir çoğu birbirine benziyordu. Yüzlerini hatırlamıyorum bile. Ama Carmen öyle değildi. Yatakta çok tutkulu bir kadın. Carmen’in çıplak fotoğraflarını mutlaka görmüşsünüzdür. Ama onun yanındayken o vücut daha da güzel gözüküyor. Bir keresinden özel jetle Kanada’ya gidiyorduk. Carmen seks yapmak istedi. Karşımda menajerim oturuyordu. O da umursamadı, ben de... Carmen’le menajerimin karşısında seviştim. Açık konuşmak gerekirse Carmen’e asla sadık kalmadım. Koca olacak bir insan değildim. Her zaman başka kadınlar oldu. Galiba o da bunu biliyordu. Ama Carmen her zaman benim için özeldi. Bir gün otelde 2 kadınla birlikteydim. Nasıl olmuş bilmiyorum ama Carmen odanın anahtarını bulmuş. Aniden içeri girdi ve beni kadınlarla birlikte yatakta yakaladı. Karınız yatakta 2 çıplak kadınla sizi yakalıyor. Ne diyebilirsiniz ki? Çok sinirlendi bana, haftalarca konuşmadı." diyerek anlattı.

Boşanma nedenlerinin ise bir partide yaşadıkları tatsızlık olduğunu söyledi ve tutuklandığını açıkladı. Carmen’in şikayetçi olmaması üzerine ise serbest bırakıldığını ve boşandıklarını söyledi.