Abone Ol

2 ayda 15 küçük kıza tecavüz etti!

2 ay içinde yaşları 6 ila 9 yaş arasında değişen 15 küçük kıza tecavüz eden cani sapık yakalandı.

2 ayda 15 küçük kıza tecavüz etti!

Kuzey Irak’ın başşehri Erbil’de yaklaşık iki aydır yaşları 6 ila 9 yaş arasında değişen 15 küçük kıza tecavüz eden cani sapık Erbil’de iki aylık takip sonucu emniyet güçleri tarafından yakalandı. İsmi Sadulah Muhamet olan 19 yaşındaki sapık, ara sokaklarda oyun oynayan küçük kızları motosikletine bindirerek kimsenin olmadığı bir yere götürerek tecavüz ediyordu.

Erbil sokaklarında tecavüze uğrayan küçük kızların maruz kaldıkları vaziyeti emniyete bildiren aileler günlerdir çocuklarını sapığın korkusundan dolayı okula bile gönderemediklerini ifade ettiler.

19 yaşındaki Musul nüfusuna kayıtlı Sadullah Muhamet Hako, yapılan araştırmalarda daha önce de Musul’da hırsızlık ve tecavüzden sabıkası bulunduğu, haftada bir kez Musul’dan Erbil’e hırsızlık yapmak ve küçük çocuklara tecavüz etmek için geldiği tespit edildi. Suçlarını itiraf eden sapık, “Kendimi kaybetmişim, ne yaptığımı tam olarak bilmiyorum. Sokak ve bahçelerde gördüğüm çocukları motosikletime bindirerek tenha yerlere götürüp tecavüz ediyordum” dedi.

Tecavüze uğrayan çocukların ve şahitlerin verdiği bilgilerden yola çıkan emniyet güçleri, 7 Şubat’ta Erbil’de son tecavüz olayında suç aracı motosikletiyle beraber yakayı ele verdi.
 Erbil Emniyet Müdürlüğü’nde basına bilgi veren Erbil Emniyet Müdürü Dr. Kadir Nuri, “Yaklaşık iki aydır bu sapığı yakalamak için tüm ekiplerimizle beraber gece gündüz çalıştık. Tecavüze uğrayan çocukların iyi tarif edememelerinden dolayı onu yakalamak uzun sürdü. Çünkü suç işleyip Musul kentine gidiyordu. Tecavüz ettiği çocukların tamamı kız çocuklarıdır. Tecavüze uğrayan çocukları kendilerine tecavüz eden sapığı teşhir etmeleri için tek tek gösterdik. Tüm çocuklar onun olduğunu söylediler. Sapığın akli dengesi yerindedir. Psikolojik sıkıntılarının olduğunu düşünüyoruz. Kanunlarımızın 393. maddesine göre cezalandırılacaktır. Sapığın yakalanmasında emeği geçen tüm emniyet güçlerine teşekkür ediyorum. Artık Erbil’de çocuklarımız rahat bir şekilde okula gidebilirler ve sokaklara çıkabilirler” dedi.

Sapığın yakalanması sonrası aileler rahat bir nefes aldıklarını ifade ettiler.

SOZCU