Abone Ol

1401 numarada yılın ihaneti! Ergin Ataman ve Şeyda faka bastı!

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ- Ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun ile Galatasaray Basketbol Takımı'nın koçu Ergin Ataman, fena yakalandı.

1401 numarada yılın ihaneti! Ergin Ataman ve Şeyda faka bastı!

Bir süredir adları birlikte anılan yaşam koçu Şeyda Coşkun ile Galatasaray Basketbol Takımı'nın koçu Ergin Ataman, yılın skandal görüntülerine imza attı.

Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın haberine göre; Coşkun ile Ataman'ın 29 Mart tarihinde Yeşilköy Polat Otel'de çekilen güvenlik kamerası görüntüleri basına sızdı. Başka bir isimle 1401 numaralı odayı tutan Ergin Ataman, görüntülere göre otele ilk gelen isimdi. Ataman; sakin bir şekilde odasına çıktıktan 10 dakika sonra aynı yerde Şeyda Coşkun göründü. Coşkun ile Ataman, yaklaşık 1 saatin ardından odadan çıktı.Bir süredir adları birlikte anılan yaşam koçu Şeyda Coşkun ile Galatasaray Basketbol Takımı'nın koçu Ergin Ataman, yılın skandal görüntülerine imza attı. Coşkun ile Ataman'ın 29 Mart tarihinde Yeşilköy Polat Otel'de çekilen güvenlik kamerası görüntüleri basına sızdı. Başka bir isimle 1401 numaralı odayı tutan Ergin Ataman, görüntülere göre otele ilk gelen isimdi. Ataman; sakin bir şekilde odasına çıktıktan 10 dakika sonra aynı yerde Şeyda Coşkun göründü. Coşkun ile Ataman, yaklaşık 1 saatin ardından odadan çıktı.

ŞEYDA COŞKUN VE ERGİN ATAMAN OTELE GİRERKEN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ -FOTO GALERİ--


OTELDE YASAM DERSi
Birçok ünlü gibi Ergin Ataman'ın da yaşam koçluğunu yapan Şeyda Coşkun; Galatasaray'ın koçuyla çıkan aşk iddialarını ısrarla yalanladı. Coşkun'un otelde çekilen fotoğrafların ardından ise ne diyeceği merak ediliyor.

iLK GELEN ATAMAN
Polat Otel'e ilk gelen isim Ergin Ataman'dı. Spor kıyafetlerle 1401 no'lu odaya çıkan Ataman, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Bu arada Ergin Ataman, odayı başkasının adına tuttu.

10 DAKiKA SONRA ŞEYDA GELDi
Ataman'dan 10 dakika sonra 1401 no'lu odanın yolunu Şeyda Coşkun tuttu. Coşkun, tanınmamak için şapka takmıştı.

SAÇLARI ISLAK ÇIKTI
Yaklaşık 1 saat odada kalan ikiliden oteli ilk terk eden Ergin Ataman oldu. Odadan takım elbiseyle çıkan Ataman'dan 10 dakika sonra Şeyda Coşkun göründü. Coşkun'un saçlarının ıslak olması dikkat çekiciydi!

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN-