Abone Ol

13 Şubat 2023 Reyting Sonuçları: FOX'un deprem yayınları açık ara reyting listesinde zirvede

Medyafaresi.com son dakika reyting haberleri- 13 Şubat 2023 günü yayınlanan programların ekran karnesi açıklandı. Diziler ve haber bültenleri arasındaki yarışta reyting sonuçları bakın nasıl şekillendi? Reyting sıralamasında hangi dizi ve programlar zirveye yerleşti? İddialı Yarışmalar ve haber bültenleri ne kadar izlendi? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.

13 Şubat 2023 Reyting Sonuçları: FOX'un deprem yayınları açık ara reyting listesinde zirvede

Türkiye nefesini tuttu, deprem bölgesinden gelen yeni bir kurtarma mucizesi haberi daha görmek için ekran başında nöbet tutuyor. TV kanalları deprem bölgesindeki canlı yayınlarıyla tarihi bir habercilik gazetecilik ve insanlık sınavı veriyor. 

Hükümete yakın medyanın deprem bölgesinde olumsuz bir durum olmadığı iddiasına karşılık halen enkaz altında binlerce insan var ve sağ kurtarılmayı bekliyor. Hükümet sözde yeniden kentleri inşa hamlesi için enkaz altındaki ölü ya da diri binlerce insanın çıkarılmasını beklemeden iş makinelerini devreye sokup inşaata başlamanın hesabını yaparken, bölgedeki yandaş kanallar tepkili depremzedelerin sesini kısıyor, mikrofonu kaçırıyor, yayını kesiyor.

Depreme dair tüm gerçekleri bütün çıplaklığı ile yayınlayan tek kanal ise FOX. FOX Haber ekipleri ilk günden itibaren deprem bölgesinde yaşananları eksiksiz ekrana taşıyor. Türkiye ise deprem haberlerini tamamen FOX'tan izleyerek FOX Haber'e duyduğu güveni de göstermiş oluyor. 

Günlerdir 7/24 kesintisiz süren FOX Haber deprem yayınları reyting ölçümlerine göre en çok izlenen program olmaya devam ediyor. Bu da utanma dugusu kalmamış yandaş medyaya ve iktidarı övme görevini sürdüren trollere en güzel yanıt oldu.

13 Şubat tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, ikinci sırada Kanal D’de ekrana gelen “Tarafsız Bölge”, üçüncü sırada “Atv Ana Haber” yer aldı.

AB'de ise birinci sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, ikinci sırada Fox TV’de yayınlanan “Hayata Tutunanlar”, üçüncü sırada “Tarafsız Bölge” yer aldı.