Abone Ol

12 ile 14 yaşlarındaki dört öğrenci, bir kız öğrenciye cinsel saldırı suçuyla tutuklandı

Birleşik Krallık'ta yaşları 12 ile 14 arasında değişen çocuklar, bir marketin otoparkında bir kız öğrenciye cinsel saldırıda bulundukları iddiasının ardından tutuklandı.

12 ile 14 yaşlarındaki dört öğrenci, bir kız öğrenciye cinsel saldırı suçuyla tutuklandı

Polis, aynı gece başka bir kız öğrenciye yönelik ikinci saldırıyı da araştırdıklarını söyledi.

Emniyet tarafından yapılan açıklamada çocukların kefaletle serbest bırakıldığı iki mağdurun ise "koruma altında" olduğu bildirildi.

Dedektif Başkomiser Phil Key şunları söyledi:

"Cinsel suçlarla ilgili tüm soruşturmalarda olduğu gibi, mağdurlar önceliğimiz olmaya devam ediyor ve soruşturma ilerlemeye devam ederken onları ve ailelerini desteklemek için özel uzmanlarımız var. Bu tür bir olayın toplumda endişe yaratacağının farkındayız.Bu nedenle, kilit ortak kurumlarla birlikte çalışarak ve Uzman Operasyonlar şubemizden yerel ulaşım merkezleri ve ağlarında devriye gezen ek kaynakların yanı sıra, güvence sağlamak için bölgede görünürlüğümüzü arttırmaya devam ediyoruz. Endişeleri olan herkesi onlarla konuşmaya teşvik ediyorum. Hafta sonu tutuklanan dört şüpheli sıkı koşullarla kefaletle serbest bırakıldı. Soruşturmanın kovuşturmaya doğru ilerlemesini sağlamak için çalışmalar devam ediyor. Mağdurları ve toplumumuzu, adaletin sağlanmasının önceliğimiz olduğu konusunda temin edebilirim. Bu davada adaletin tecelli etme ihtimalini etkilememek için, kamuoyundan sosyal medyada mağdurların ve şüphelilerin isimleri hakkında spekülasyon yapmaktan kaçınmalarını istemeye devam edeceğim. Yasalar gereği hepsinin isimlerinin gizli kalması gerekmektedir."