Abone Ol

1 ay önce eşini yaralayıp serbest bırakılan adam eşini boğarak öldürdü

Kadına yönelik şiddet ve adli makamların yetersizliği, Zübeyde D.’nin hayatına maloldu. 1 ay önce eşinin silahlı saldırısına uğrayan Zübeyde D., serbest bırakılan eşi Tolga D. tarafından boğularak öldürüldü.

1 ay önce eşini yaralayıp serbest bırakılan adam eşini boğarak öldürdü

Kadına yönelik şiddet ve adli makamların yetersizliği, Zübeyde D.’nin hayatına maloldu. Tolga D. (26), tartıştığı eşi Zübeyde D.’yi (21) boğarak öldürdü. Demirbozan’ın 1 ay önce de eşine av tüfeğiyle ateş ettiği, sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldığı ortaya çıktı.Tolga D.’nin sosyal paylaşım sitesindeki hesabında ise ‘Gelinlikle kefen aynı renktir. Seçtiğin insan sana bir ömür ya cenneti yaşatır ya cehennemi’ ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulunduğu görüldü.

Cinayet, dün akşam saatlerinde işlendi. 3 yaşındaki oğulları bir arkadaşlarında misafir olan Zübeyde ve Tolga D. arasında, tartışma çıktı. Eşini öldüren Tolga D., ardından gidip oğlunu da alarak kaçtı.

Zübeyde D.’nin cansız bedenini, eve gelen arkadaşları buldu. İhbarın ardından sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. Adrese gelen ekipler, genç kadının boğularak öldürüldüğünü belirledi. Zübeyde D.’nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, cinayet şüphelisi Tolga D. Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

1 ay önce eşini yaralayıp serbest bırakılan adam eşini boğarak öldürdü - Resim: 1

‘HERKESTEN KISKANIYORDUM’ SAVUNMASI 

Tolga D.’nin polise verdiği ilk ifadesinde, “Ben onu herkesten kıskanıyordum. Defalarca uyarmama rağmen hiç dikkat etmedi. Aramızda tartışma çıkınca boğup, öldürdüm” dediği öğrenildi.

(DHA)