FOX'un beyin yakan entrika ve ihanetleri ile yerli Dallas dizisi olan Yasak Elma 74. son bölümü ile zorunlu sezon finali yapmak zorunda kaldı. Koronavirüs engeline takılan dizinin 4. sezonu hakkında bombayı ise fenomen Selin Ciğerci ağzından kaçırdı, sosyal medyada patladı!
FOX TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan, senaryosu ile zaman zaman seyircinin beynini yakan ve entrikanın dozunu kaçıran dizi Yasak Elma 74. son bölümü ile ekrana geldi. Koronavirüs nedeniyle yayın engeline takılan ve zorunlu ara veren dizinin 4. sezonu için heyecan dorukta, yeni sürprizler gelmeye başladı.
Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam ve son olarak da Nesrin Cavadzade'nin dizinin kadrosuna girmesi ile heyecanı her hafta arttıran dizi koronavirüs nedeniyle çekimlere ara vermek ve zorunlu sezon finali yapmak zorunda kaldı.
Karşısında sıkı rakipler olmasına rağmen reyting listelerinde zirveyi zorlayan dizi kanalın da yüzünü güldürmeyi başardı. Seyirci ise 4. sezon yeni bölümleri ne zaman çekilecek bu sorunun cevabını ararken heyecanlarından bir açıklamayı Selin Ciğerci ağzından kaçırdı.
Kategoriler
Medya Kuşu
© Copyright 2015 Medya Faresi. Tüm görsel ve metin kaynak hakları saklıdır.
Yazılım Geliştirme ve Sistem Destek: Bilgin Pro