Enis Ersoy

Yazar enis.ersoy@hotmail.com
TÜM YAZILARI
ÖSYM aklını başına al!  Adamlar çıkıp “cemaat okullarında ve dershanelerinde okuyanların puanları bilerek eksik hesaplandı” derse ne yapacaksınız?
Beşiktaş'a tehdit sökmez! Şimdi, kurulan tezgah artık daha net bir şekilde gözler önünde. 111 yıllık bir kulüple oynamaya kalkmak neymiş, bunu da oturup başkaları izlesin bakalım. Kaset savaşında taktik mi değişti? Peki hiç düşündünüz mü, Başbakana zarar vermeyi amaçlayan kaynak, neden son günlerde onun işine gelebilecek kayıtları sızdırmaya başladı?
Gül, Erdoğan'a savaş mı açtı? Gül’ün emrindeki DDK, “bu kayıtlar gerçek, bu konuşmalar yapılmıştır” diye bir sonuca varırsa ne olacak? Erdoğan Cemaatle savaşına Gül'ü nasıl dahil etti? Cumhurbaşkanı’nın, Erdoğan tarafından böyle bir hamle ile oyunun içine çekildiği yönündeki tezimi güçlendiren çok önemli bir ayrıntı daha var. Örgüt var, soruşturma yok! Madem bu insanlar suçlu, paralel devlet kuruyorlar. Niye haklarında soruşturma açılmıyor. Müdür koltuğunda iktidarı yıkmaya çalışan adamı, niye polis okulunda görevlendiriyorsunuz? Polis adaylarını da kendisi gibi çeteci yetiştirsin diye mi? Cemaatle küserken Ergenekon’la mı barışacak? Başbakan gücünü ve koltuğunu muhafaza etmek istiyorsa tavsiyem, arkasındaki safları sıklaştırmaya devam etsin, öbür mahalleden ona fayda gelmez. AKP-Cemaat kavgasını laiklerin mahallesi nasıl izliyor? AKP’nin seçim başarıları karşısında kendini çaresiz hisseden kitle, cemaatin iktidar partisine verdiği zararı keyifle izliyor.  Farkında mısınız? Devlet çöktü... Bugün “inlerine gireceğiz” dediğiniz o cemaatin, Türkçe Olimpiyatları’nda tam kadro ne işiniz vardı? Madem Fethullah Gülen kumpasın başıydı, neden “bitsin bu hasret” deyip Türkiye’ye davet ettiniz? Baransu'yu asalım.. Geçmişte yayınladığı belgeler yüzünden aralarında gazetecilerin de bulunduğu çok sayıda insan mağdur olmuştur. O halde asalım Baransu’yu! Öyle mi?