Abone Ol

Yiğit Caner Ertoşi ve Wilma Elles kitap yazdı

Yiğit Caner Ertoşi ve Wilma Elles 3. göz ile ilgili Kul ve Tablası adında bir kitap yazdı.

Yiğit Caner Ertoşi ve Wilma Elles kitap yazdı

Bir tarafta Altın Kalem ödüllü Yiğit Caner Ertoşi, diğer tarafta ise güzelliğiyle ve zekasıyla ekranlardan tanıdığımız Wilma Elles. Bir oyuncu ve bir yazarı bir araya getiren şey ne olabilir diye soruyorsunuzdur elbet.

Yazı yazmayı, düşüncelerini kaleme dökmeyi bir hobi olarak benimseyen Wilma Elles ile yaşam biçimi kalem ve kağıttan oluşan Ertoşi, 3. göz kavramında buluştular. Düşünceler üst üste konuldu ve neden olmasın denilerek muhteşem bir kitabın temelleri atılmaya karar verildi.

İşte Ertoşi ve Elles'in düşüncelerinden kitabın yolculuğu;

-Wilma: Günümüz çok hızlı ilerleyen bir enerji bilimi ve ilmi var. 3.Göz. Bizim Yiğit ile hakim olduğumuz ortak bir noktaydı bu  ve ikimizde bildiklerimizi bir araya getirip  kağıda dökmeye karar verdik.  Türkiye’de daha bununla ilgili tam net bilgilere sahip ve detaylandıracak bir kitap yok. 3.Göz hayatın her yerinde aşk, iş, eğitim, spor gibi  her türlü alanda etkili ve işlevsel bir bilinç yetisi bu.  Yiğit ?

Yiğit Caner Ertoşi ve Wilma Elles kitap yazdı - Resim: 1

-Yiğit  Caner Ertoşi:   Evet Wilma ile bir muhabbet  esnasında ortak  noktamızın 3. Göz olduğunu fark ettik. İkimiz de bu konuya fazlasıyla hakimiz. Bunu  yaşam alanlarımız ve aşka dair zamanlarda nasıl kullanabiliriz nasıl enerjiyi başarıya çevirebiliriz, bunu derledik. Ayrıca bunu yaparken enerji içimizde klişe’sinden uzakta  gerçek bir somut kazanım sağlayarak betimledik. Onun dışında Wilma  gerçekten çok mütevazı ve samimiyet deryası birisi onunla çalışmak zevkli. Gün içinde telefonlaşıyoruz ve bir birimize ses kayıtları göndererek ilerliyoruz. Onun sözlerini ben derliyorum kaleme alıyorum ama gerçekten çok derin düşüncelere sahip bir kadın  gerçekten bazen bir cümlesini oturup yarım saat imgesel tarafına dalıp gidiyorum diyebilirim.

Yiğit Caner Ertoşi ve Wilma Elles kitap yazdı - Resim: 2

-Wilma: Teşekkür ederim. Yiğit ile çalışmakta hem keyifli hem yorucu değil. Ne dediğimi ve onun ne dediğini anlayabiliyorum birbirimizi anlayabiliyoruz. İnsanlara biraz da imkansız olan aşkları yaşamasını tavsiye ediyoruz kitapta aslında. Çünkü imkansız olan  hayatlar değil midir edebiyat sayfalarında yazılan o cümleler, imkansız olan değerli değil midir ? İmkansız değil midir, hırslanmamıza sebebiyet veren.Ben bu  zamana kadar daha önce bir kitap yazmadım ama 500 sayfayı geçkin birikmiş bir günlük tarzında deneme yazılarım var.  Yazmayı çocukluğumdan beri çok seviyorum zaten. Bunu da Altın Kalem ödüllü birisi ile birlikte hayata geçirmek  daha  emin bir başlangıç için güvenle attığım ilk adım olmasına neden oldu. Bakalım inşallah güzel olacak.

-Yiğit:  Evet inşallah. Wilma gerçekten içi dışı bir birisi. İnşallah ilerleyen günlerde onu Van’a kahvaltıya ve aile yemeğine davet edeceğiz. Gönüller güzel olduktan sonra her şey güzel olur şüphe yok güzelde olduğunu düşünüyorum.Kul ve Tablası kitabımızın ilk sayfalarını yazmaya başladık sosyal medya üzerinden  yahut basın yolu ile sizleri bu süreçten haberdar etmeyi umut ediyoruz teşekkürler.

WİLMA ELLES ;

Welcher von Ihnen ist Ihr Chef?

Aşkın notaları; se-ni-se-vi-yo-rum  dan ibaret olsa da,

Makamında okumak, her yüreğin harcı değildir.

YİĞİT CANER ERTOŞİ ;

Hanginiz İlişkinizin, Orkestra Şefi?

Hava ne renktir? Diye sorar “TANRI”.

KUL; Gök Kuşağındaki Siyah mı Suçlu?