Abone Ol

Ünlü söz yazarı Ayça Çelik, Aleyna Tilki’ye destek sözü verdi

Aleyna Tilki'ye Demet Akalın'dan sonra ünlü söz yazarı Ayla Çelik'ten de destek geldi.

Ünlü söz yazarı Ayça Çelik, Aleyna Tilki’ye destek sözü verdi

Aleyna Tilki, müzik dünyasında yükselişini sürdürüyor. Önce kavga ettiği sonra barıştığı Demet Akalın’ı arkasına alan Aleyna Tilki bu hamlesiyle en büyük rakibi ve Fulin’i çileden çıkarmıştı. Fulin, önce kendisine destek veren ardından rotayı Aleyna’ya çeviren Demet Akalın için “Onu hâlâ seviyorum ama kendisine saygım bitti” demişti.

Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın Bostancı konserinde sahne aldı. Böylece ünlü popçu Fulin’e “Ben artık tamamen Aleyna’yı destekliyorum” mesajı verdi. Tilki de konser sonrası kısa bir süre öncesine kadar hakkında sert ifadeler kullanarak eleştirdiği Akalın’a bu kez övgüler sıraladı.

Ünlü söz yazarı Ayça Çelik, Aleyna Tilki’ye destek sözü verdi - Resim: 1

Aleyna Tilki. Demet Akalın’ın Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde sahne şovuyla beğeni toplamıştı.


Akalın’ın ardından Aleyna’ya müzik dünyasındaki birçok rakibini kıskandıracak bir destek daha geldi. Önceki gün bir etkinlikte boy gösteren Ayla Çelik, yeni single’ının yolda olduğunu belirtti ve ekledi: “Genç şarkıcılara destek olunması gerekiyor. Hep aynı isimler tekrar edip duruyor. Gençlere destek olup önlerini açmamız lazım. Aleyna Tilki istesin ona da seve seve şarkı veririm.”

Ünlü söz yazarı Ayça Çelik, Aleyna Tilki’ye destek sözü verdi - Resim: 2

Ayla Çelik Bağdat şarkısıyla geçen yaza damga vurmuştu. Birçok ünlü isim Ayla Çelik’ten şarkı almak için kıyasıya bir yarış halinde.