Abone Ol

Ünlü ekran yüzünün yeni adresi belli oldu!

FOX TV’de Çalar Saat programıyla ünlenen ve A Haber’de talk show programı, ATV’de ise kahvaltı haberlerini sunan güzel sunucu yeniden, haberlerle ekranda olacak.

Ünlü ekran yüzünün yeni adresi belli oldu!

Hilal Ergenekon, 3N Medya’nın yeni haber kanalıyla anlaştı. Kanalın genel yayın yönetmeni Alican Değer ile anlaşan Ergenekon, gece haberleriyle seyircinin karşısına çıkacak.

Özgün bir içerikle gece haberlerine farklı bir bakış kazandırmak isteyen Değer ve Ergenekon, program için çalışmalara başladı. Gece bülteninde, özel konular ve konuklar da olacak.

3N MEDYA’DAN HIZLI BAŞLANGIÇ

İş İnsanı Necat Gülseven, Show Radyo, Radyo Viva ve Bizimev Tv’den oluşan 3N Medya’nın etki alanını genişletmek için yakın zamanda TV100’ü satın aldı.

TV100’ü ulusal haber kanalına dönüştürmek için kolları sıvayan Gülseven, genel yayın yönetmeni olarak Alican Değer ile program müdürlüğü görevi için de Bülent Yılmaz ile anlaştı.

Kanalın yapılanma sürecini yöneten Değer ve Yılmaz, bir yandan kanalın inşaa sürecini takip ederken bir yandan da başarılı ve etkili isimlerden oluşan bir kadro kuruyor.

OKAN BAYÜLGEN TV100’DE

Program servisi için iddialı isimlerle görüşen 3N Medya ilk olarak ünlü televizyoncu Okan Bayülgen ile el sıkıştı. Yaptığı şov programlarıyla televizyonların vazgeçilmez isimlerinden olan Bayülgen’in farklı bir formatla ekranlara döneceği açıklandı.

Ünlü ekran yüzünün yeni adresi belli oldu! - Resim: 1

HİLAL ERGENEKON KİMDİR?

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Hilal Ergenekon mesleğe, İzmir'de spor muhabiri olarak başladı.
Ergenekon, 2008 ′de TGRT Haber’e spor spikeri olarak transfer oldu, 2009’da terfi etti ve Türkiye'nin ilk kadın spor müdürü oldu.
TGRT’den sonra Fox TV'ye transfer olan Ergenekon, Fox Spor'un yüzü oldu ardından da Çalar Saat Programı’na geçti.
Ergenekon, 2011’de A Haber ile anlaştı ve Uykusuz Her Gece isimli canlı late night talk show programının, yapım ve sunuculuğunu yürüttü. Aynı yıl ATV’de kahvaltı haberlerini sundu.
Hilal Ergenekon, Kanal D'de yayınlanan "Doktorum" programını, Dr. Murat Aksoy ile, Tv8’de yayınlanan "Günaydın Doktor" programını ise Op. Dr. Onur Kulaksızoğlu'yla birlikte sundu.

(Medyaradar)